Повезане вести

Пао је с 500 метара из авиона! Пријатељ Шака Полументе био у летелици која се срушила - Певач открио стање повређених

Пао је с 500 метара из авиона! Пријатељ Шака Полументе био у летелици која се срушила - Певач открио стање повређених

Мондо 19.07.2023
Шако Полумента открио је да је један од повређених након пада авиона у Улцињу његов близак пријатељ. Шако Полумента открио је да је један од повређених након пада авиона у Улцињу његов близак пријатељ. У Црној Гори се… »
"Он ми је као брат"! Шако Полумента објавио фотку из болнице са човеком који је преживео пад авиона у Улцињу: Открио његове…

"Он ми је као брат"! Шако Полумента објавио фотку из болнице са човеком који је преживео пад авиона у Улцињу: Открио његове…

Блиц 19.07.2023
Две особе повређене су приликом пада авиона у улцињском насељу Штој, а један од њих је и пријатељ нашег певача Шака Полументе. Шако се овим поводом огласио за домаће медије открио како се његов пријатељ Суад осећа. - Мени… »
У срушеном авиону у Црној Гори повређен пријатељ Шака Полументе: Певач поделио фотографију са њим

У срушеном авиону у Црној Гори повређен пријатељ Шака Полументе: Певач поделио фотографију са њим

Вечерње новости 19.07.2023
ПРИЈАТЕЉ певача Шака Полументе је био у авиону који се срушио у улцињском насељу Штој у Црној Гори, али је задобио само лакше повреде. Фото: АТА имагес Две особе су повређене након пада авиона. Једна је задобила лакше, а друга… »
Први снимак авиона који се срушио у Црној Гори! Две особе повређене, једна лакше, а друга теже! (видео)

Први снимак авиона који се срушио у Црној Гори! Две особе повређене, једна лакше, а друга теже! (видео)

Мондо 19.07.2023
Појавио се први снимак авиона који је пао у Црној Гори. Појавио се први снимак авиона који је пао у Црној Гори. У Црној Гори се срушио авион у Улцињу, у насељу Штој, а сада се појавио први снимак срушеног авиона, пишу… »
Туристички авион се срушио у Улцињу, две особе повређене

Туристички авион се срушио у Улцињу, две особе повређене

Радио 021 19.07.2023
Две особе повређене су око 11 часова приликом пада малог туристичког авиона у улцињском насељу Штој. То је потврђено подгоричким Вијестима из Оперативно-комуникационог центра Управе полиције. Једна особа је задобила тешке… »

Вести дана »