Povezane vesti
Kako ljudi koji rade za male plate mogu ono što i ja? Jovan Memedović: Sa RTS-a sam mogao da odem odavno, za veće pare!
Mondo 19.07.2023
Jovan Memedović je na svom Instagram profilu otkrio gde će se emitovati "Potera" i "Sasvim Prirodno". Jovan Memedović je na svom Instagram profilu otkrio gde će se emitovati "Potera" i "Sasvim Prirodno". Jovan Memedović se oglasio na svom Instagram… »
„Kako ljudi koji rade na RTS po smenama za male plate, mogu da urade ono što radim ja“: Jovan Memedović u otvorenom pismu…
Nova 19.07.2023
Voditelj Jovan Memedović nedavno je dospeo u centar medijske pažnje zbog vesti da je dao otkaz na RTS nakon 30 godina rada u toj kompaniji. On se sada oglasio otvorenim pismom i detaljno opisao njehovu saradnju, kao i prekid iste. „U sred sam snimanja… »
Memedović objasnio kako se "snalazio" za "Sasvim prirodno": Jedini način je bio da dam otkaz na RTS
Radio 021 19.07.2023
Bivši novinar i urednik na RTS-u Jovan Memedović izjavio je da je ovu televizijsku kuću napustio zbog novousvojenog "Etičkog kodeksa". Kako je naveo u Instagram objavi, ovaj kodeks dovodi u pitanje mogućnost rada za privatne produkcije i radnog odnosa u… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 44 povezane
Tramp: Zelenski da se sabere i prihvati stvari, izbori u Ukrajini treba da se održe
RTV pre 9 minutajoš 19 povezanih