Повезане вести

Како људи који раде за мале плате могу оно што и ја? Јован Мемедовић: Са РТС-а сам могао да одем одавно, за веће паре!

Како људи који раде за мале плате могу оно што и ја? Јован Мемедовић: Са РТС-а сам могао да одем одавно, за веће паре!

Мондо 19.07.2023
Јован Мемедовић је на свом Инстаграм профилу открио где ће се емитовати "Потера" и "Сасвим Природно". Јован Мемедовић је на свом Инстаграм профилу открио где ће се емитовати "Потера" и "Сасвим Природно". Јован Мемедовић се… »
„Како људи који раде на РТС по сменама за мале плате, могу да ураде оно што радим ја“: Јован Мемедовић у отвореном писму…

„Како људи који раде на РТС по сменама за мале плате, могу да ураде оно што радим ја“: Јован Мемедовић у отвореном писму…

Нова 19.07.2023
Водитељ Јован Мемедовић недавно је доспео у центар медијске пажње због вести да је дао отказ на РТС након 30 година рада у тој компанији. Он се сада огласио отвореним писмом и детаљно описао њехову сарадњу, као и прекид… »
Мемедовић објаснио како се "сналазио" за "Сасвим природно": Једини начин је био да дам отказ на РТС

Мемедовић објаснио како се "сналазио" за "Сасвим природно": Једини начин је био да дам отказ на РТС

Радио 021 19.07.2023
Бивши новинар и уредник на РТС-у Јован Мемедовић изјавио је да је ову телевизијску кућу напустио због новоусвојеног "Етичког кодекса". Како је навео у Инстаграм објави, овај кодекс доводи у питање могућност рада за приватне… »

Вести дана »