Povezane vesti
Kako ljudi koji rade za male plate mogu ono što i ja? Jovan Memedović: Sa RTS-a sam mogao da odem odavno, za veće pare!
Mondo 19.07.2023
Jovan Memedović je na svom Instagram profilu otkrio gde će se emitovati "Potera" i "Sasvim Prirodno". Jovan Memedović je na svom Instagram profilu otkrio gde će se emitovati "Potera" i "Sasvim Prirodno". Jovan Memedović se oglasio na svom Instagram… »
„Kako ljudi koji rade na RTS po smenama za male plate, mogu da urade ono što radim ja“: Jovan Memedović u otvorenom pismu…
Nova 19.07.2023
Voditelj Jovan Memedović nedavno je dospeo u centar medijske pažnje zbog vesti da je dao otkaz na RTS nakon 30 godina rada u toj kompaniji. On se sada oglasio otvorenim pismom i detaljno opisao njehovu saradnju, kao i prekid iste. „U sred sam snimanja… »
Memedović objasnio kako se "snalazio" za "Sasvim prirodno": Jedini način je bio da dam otkaz na RTS
Radio 021 19.07.2023
Bivši novinar i urednik na RTS-u Jovan Memedović izjavio je da je ovu televizijsku kuću napustio zbog novousvojenog "Etičkog kodeksa". Kako je naveo u Instagram objavi, ovaj kodeks dovodi u pitanje mogućnost rada za privatne produkcije i radnog odnosa u… »
Vesti dana »

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu – dekan Alanović nudi dijalog, studenti mu dali dva sata da odgovori na zahteve
RTS pre 57 minutajoš 49 povezanih

Ovo je napadač iz škole! Na šaržeru napisao "ubiti Donalda Trampa", ostavio poruku i na ćirilici, snimao se! Pucao na decu dok su se molila! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih

Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa! Đoković se mučio pa rutinirao rivala: Svajdi sat vremena snage za Novaka!
Hot sport pre 23 minutajoš 38 povezanih

Šefovi Telekoma Srbija i United Grupe razgovarali o otpuštanju zaposlenika N1
SEEbiz pre 5 satijoš 25 povezanih