Povezane vesti

SAD nikome nije ništa jasno! Putin ga nazvao izdajnikom, a onda ga zove na piće? Prigožin pio čaj u Kremlju?!

SAD nikome nije ništa jasno! Putin ga nazvao izdajnikom, a onda ga zove na piće? Prigožin pio čaj u Kremlju?!

Mondo 19.07.2023
Ričard Mur, šef MI6, tvrdi da je vođa "Vagnera" prethodnih dana pio čaj sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Ričard Mur, šef MI6, tvrdi da je vođa "Vagnera" prethodnih dana pio čaj sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. I dalje se nije… »
Šef Vagnera pio čaj sa Putinom?

Šef Vagnera pio čaj sa Putinom?

Danas 19.07.2023
I dalje se postavljaju pitanja o tome gde se nalazi šef Vagnera Jevgenij Prigožin, koji je poveo kratkotrajnu pobunu protiv ruskih vojnih vlasti prošlog meseca, piše Index. Upitan da li je Prigožin još živ, šef MI6 ser Ričard Mur je rekao… »
Šef MI6: Prigožin na čaju sa Putinom, to je misterija čak i za mene

Šef MI6: Prigožin na čaju sa Putinom, to je misterija čak i za mene

Insajder 19.07.2023
Šef MI6 Ričard Mur je rekao da šef paravojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin išao na čaj ovih dana sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Šef britanske tajne obaveštajne službe je rekao da je to zanimljiv razvoj događaja, s obzirom da je… »
Prigožin i Putin zajedno pili čaj?

Prigožin i Putin zajedno pili čaj?

Telegraf 19.07.2023
Šef MI6 tvrdi da ima informacije da su se prvi čovek Rusije Vladimir Putin i Jevgenij Prigožin sreli na čajanci. Šef MI6 Ričard Mur je rekao da šef paravojne grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin išao na čaj ovih dana sa ruskim predsednikom… »

Vesti dana »