Повезане вести
САД никоме није ништа јасно! Путин га назвао издајником, а онда га зове на пиће? Пригожин пио чај у Кремљу?!
Мондо 19.07.2023
Ричард Мур, шеф МИ6, тврди да је вођа "Вагнера" претходних дана пио чај са руским председником Владимиром Путином. Ричард Мур, шеф МИ6, тврди да је вођа "Вагнера" претходних дана пио чај са руским председником Владимиром Путином… »
Шеф Вагнера пио чај са Путином?
Данас 19.07.2023
И даље се постављају питања о томе где се налази шеф Вагнера Јевгениј Пригожин, који је повео краткотрајну побуну против руских војних власти прошлог месеца, пише Индекс. Упитан да ли је Пригожин још жив, шеф МИ6 сер Ричард Мур… »
Шеф МИ6: Пригожин на чају са Путином, то је мистерија чак и за мене
Инсајдер 19.07.2023
Шеф МИ6 Ричард Мур је рекао да шеф паравојне групе "Вагнер" Јевгениј Пригожин ишао на чај ових дана са руским председником Владимиром Путином. Шеф британске тајне обавештајне службе је рекао да је то занимљив развој догађаја, с… »
Пригожин и Путин заједно пили чај?
Телеграф 19.07.2023
Шеф МИ6 тврди да има информације да су се први човек Русије Владимир Путин и Јевгениј Пригожин срели на чајанци. Шеф МИ6 Ричард Мур је рекао да шеф паравојне групе "Вагнер" Јевгениј Пригожин ишао на чај ових дана са руским… »
Вести дана »
Јужна Морава се излила: евакуисано девет мештана, затворени мостови
Југмедиа пре 9 минутајош 17 повезаних
Вучић: Руси преговарају са три партнера о НИС-у, не можемо инсистирати да Србија има право прече куповине
Радио 021 пре 34 минутајош 23 повезане
Решење на видику: Руси спремни да продају удео у НИС-у, САД упозоравају на могуће секундарне санкције
Машина пре 49 минутајош 22 повезане