Povezane vesti
Ovekovečena ljubav na bilbordu - Nesvakidašnji gest jedne Čačanke
Glas Zapadne Srbije 19.07.2023
Čačak - Brojni gestovi, iznenađenja i sitnice svakome znače, ali kada se neko odluči da izjavi ljubav preko bilborda to ne može da ostane nezapaženo. Tako je društvene mreže danas preplavila fotografija jedne Čačanke, koja je želela da ostane anonimna, a… »
Ljubavi, srećan rođendan - volim te najviše na svetu: Nesvakidašnji bilbord pojavio se u gradu na Moravi, zaljubljena Čačanka…
RINA 19.07.2023
Ljubavi, srećan rođendan - volim te najviše na svetu: Nesvakidašnji bilbord pojavio se u gradu na Moravi, zaljubljena Čačanka oduševila svojim postupkom (FOTO) Čačak - Dok svakodneno na bilbordima možete da vidite reklame za sladolede, nameštaj i svašta… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 32 minutajoš 39 povezanih

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 37 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 57 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 57 minutajoš 26 povezanih