Повезане вести
Проглашена ванредна ситуација у граду Новом Саду
РТВ 20.07.2023
НОВИ САД - У наставку данашње седнице Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада, на предлог чланова Градског штаба, Градоначелник Града Новог Сада, донео је Одлуку о проглашењу ванредне ситуације на територији Града… »
Проглашена ванредна ситуација у Граду Новом Саду
НовиСад.цом 20.07.2023
Нови Сад – На данашњој седници Градског штаба за ванредне ситуације донета је Одлука о проглашењу ванредне ситуације на територији Града Новог Сада због олује праћене јаком кишом и атмосферским пражњењем која је дана 19. јула… »
ФОТО, ВИДЕО: Погледајте како је изгледало небо над Новим Садом након олује
Радио 021 20.07.2023
Јака олуја која је синоћ погодила Нови Сад и околину, причинила је велику штету, двоје људи је повређено, а грађани су могли да посведоче и необичним атмосферским појавама. Двоје људи, девојчица и један мушкарац од 74 године… »
Данас хитне седнице Градског штаба за ванредне ситуације и Покрајинске владе због штете од олује
Радио 021 20.07.2023
Хитна седница Градског штаба за ванредне ситуације заказана је за данас због велике штете коју је синоћња олуја проузроковала у Новом Саду. Како је синоћ, приликом обиласка појединих делова града након олује рекао градоначелник… »
Ђурић најавио хитну седницу Градског штаба за ванредне ситуације: Дежурне службе раде пуном паром
Радио 021 20.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обишао је вечерас неке од локација које су погођене данашњим невременом. Између осталог, отишао је до ОШ "Јожеф Атила". "Био сам са суграђанима на неколико места у Граду која су највише… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана