Povezane vesti
Dvoje poginulo u ruskim udarima na lučke gradove, tinejdžerka stradala na Krimu
N1 Info 20.07.2023
Dve osobe su poginule u ruskim udarima na ukrajinske lučke gradove, dok je jedna tinejdžerka stradala u napadu ukrajinske bespilotne letelice na Krimu. Rusija je danas bombardovala južne gradove Ukrajine treću noć zaredom sa dronovima i projektilima… »
Aksjonov: Napad ukrajinskog drona na Krim, poginula jedna osoba
Politika 20.07.2023
U napadu ukrajinskog drona na severozapadu Krima poginula je jedna osoba, saopštio je danas šef administracije Krima Sergej Aksjonov. Kao rezultat napada neprijateljske bespilotne letelice u jednom od naselja na severozapadu Krima, oštećene su četiri… »
Guverner Krima: U napadu bespilotnim letelicama ubijena tinejdžerka
Insajder 20.07.2023
U napadu ukrajinske bespilotne letelice na Krimu tokom prethodne noći ubijena je tinejdžerka, saopštio je jutros lokalni guverner kojeg je Moskva postavila. "Kao rezultat napada neprijateljskog drona, četiri administrativne zgrade su oštećene na… »
Guverner Krima: Tinejdžerka ubijena u napadu ukrajinske bespilotne letelice, oštećene četiri zgrade
Danas 20.07.2023
U napadu ukrajinske bespilotne letelice na Krimu tokom prethodne noći ubijena je tinejdžerka, saopštio je jutros lokalni guverner kojeg je Moskva postavila. „Kao rezultat napada neprijateljskog drona, četiri administrativne zgrade su oštećene na… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 42 minutajoš 50 povezanih
Moskva komentarisala najave da će Vašington istupiti iz NATO-a
Vesti online pre 37 minutajoš 48 povezanih