Povezane vesti
Pravi test za Ligu šampiona
Politika 20.07.2023
Dobro znam kakvu atmosferu naši navijači mogu da naprave, ističe Omri Glazer. Na prvom pravom debiju protiv ruskog Zenita u Sankt Peterburgu, prvi čuvar Crvene zvezde Omri Glazer je pokazao da će biti od najveće koristi treneru Baraku Baharu, koji… »
Glazer: Znam da se u Zvezdi računaju samo pobede
Sport klub 20.07.2023
Golman Crvene zvezde Omri Glazer rekao je za klupski sajt da jedva čeka prijateljsku utakmicu protiv Fjorentine i duele u Ligi šampiona na stadionu Rajko Mitić da bi osetio i doživeo fenomenalnu atmosferu koju prave navijači šestostrukog uzastopnog… »
"Gledao sam snimke navijača..." Zvezdin novajlija ne može da dočeka da istrči pred "delije"
Večernje novosti 19.07.2023
CRVENA zvezda će generalnu probu pred početak nove sezone imati 26. jula protiv Fiorentine na stadionu "Rajko Mitić". Golman crveno-belih Omri Glazer sa velikim nestrpljenjem očekuje duel sa članom Serije A. FOTO: FK Crvena zvezda Izraelac je istakao… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Kolona prosvetara i studenata stigla ispred RTS-a, tamo ih dočekali brojni građani i policija
Nova pre 15 minutajoš 26 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Putin: Ruske oružane snage su potpuno porazile ukrajinske trupe u Kurskoj oblasti
Vesti online pre 1 satjoš 75 povezanih