Povezane vesti

Nikitin: Ako završim u Rusiji poslaće me u koloniju i mučiti

N1 Info 20.07.2023
Antiratni aktivista Petar Nikitin, koji je nedavno zadržan na beogradskom aerodromu a zatim pušten da uđe u Srbiju, rekao je da "nema sumnje da će, ukoliko završi u Rusiji, biti poslat u koloniju i mučen jer to je sudbina opozicionara u Rusiji"… »

Novi magazin 20.07.2023
Antiratni aktivista Petar Nikitin, koji je nedavno zadržan na beogradskom aerodromu a zatim pušten da uđe u Srbiju, rekao je da "nema sumnje da će, ukoliko završi u Rusiji, biti poslat u koloniju i mučen jer to je sudbina opozicionara u Rusiji"… »
Nikitin: Ako završim u Rusiji poslaće me u koloniju i mučiti, to je sudbina opozicionara u Rusiji

Nikitin: Ako završim u Rusiji poslaće me u koloniju i mučiti, to je sudbina opozicionara u Rusiji

Danas 20.07.2023
Antiratni aktivista Petar Nikitin, koji je nedavno zadržan na beogradskom aerodromu a zatim pušten da uđe u Srbiju, rekao je da „nema sumnje da će, ukoliko završi u Rusiji, biti poslat u koloniju i mučen jer to je sudbina opozicionara u Rusiji“… »
Ruski antiratni aktivista u Srbiji: Ako završim u Rusiji, poslaće me u koloniju i mučiti

Ruski antiratni aktivista u Srbiji: Ako završim u Rusiji, poslaće me u koloniju i mučiti

Radio 021 20.07.2023
Antiratni aktivista Peter Nikitin rekao je da "nema sumnje da će, ukoliko završi u Rusiji, biti poslat u koloniju i mučen". Nikitin, koji je nedavno zadržan na beogradskom aerodromu a zatim pušten da uđe u Srbiju, kaže da je to sudbina opozicionara… »

Vesti dana »