Povezane vesti

Špijuniranje: Britanska obaveštajna služba vrbuje Ruse da rade za njih, kaže šef MI6

Špijuniranje: Britanska obaveštajna služba vrbuje Ruse da rade za njih, kaže šef MI6

Južne vesti 20.07.2023
PA Media Naša vrata su uvek otvorena, kaže Ričard Mur Britanska obaveštajna služba MI6 vrbovala je Ruse nezadovoljne ratom u Ukrajini, otkrio je njihov šef, pozivajući i ostale da im se pridruže i rade sa njima. U govoru u Pragu, ser Ričard Mur… »
Šef MI6 regrutuje nezadovoljne Ruse: "Naša vrata su uvek otvorena za one koji su nezadovoljni Putinovom vlašću"

Šef MI6 regrutuje nezadovoljne Ruse: "Naša vrata su uvek otvorena za one koji su nezadovoljni Putinovom vlašću"

Blic 20.07.2023
Šef MI6 Ričard Mur je danas rekao da je britanska tajna obaveštajna služba "uvek otvorena" za regrutovanje Rusa nezadovoljnih vlašću Vladimira Putina, navodeći da su oni koje "muči savest" zbog ruske invazije na Ukrajinu, dobrodošli u službu. -… »

Danas 20.07.2023
Britanska obaveštajna služba MI6 vrbovala je Ruse nezadovoljne ratom u Ukrajini, otkrio je njihov šef, pozivajući i ostale da im se pridruže i rade sa njima. U govoru u Pragu, ser Ričard Mur je rekao da su mnogi Rusi bili „tiho zgroženi“ kada… »

Radio 021 20.07.2023
Mnogi Rusi su zgroženi kada vide kako njihove snage uništavaju gradove susedne zemlje, tvrdi glavni britanski obaveštajac. PA Media Naša vrata su uvek otvorena, kaže Ričard Mur Britanska obaveštajna služba MI6 vrbovala je Ruse nezadovoljne ratom u… »

Vesti dana »