Повезане вести

Како ми је Шошкић јуче одговорио на оно што сам данас рекао

Како ми је Шошкић јуче одговорио на оно што сам данас рекао

Политика 20.07.2023
Медијски покровитељ прозападне опозиције Нова С објавила је наводни одговор Дејана Шошкића на изјаву министра финансија Синише Малог по којој ће у следећој години, у односу на децембар 2021. године, пензије кумулативно бити… »
Синиша Мали реаговао на писање Данаса: Колико месеци према министру финансија имају две године?

Синиша Мали реаговао на писање Данаса: Колико месеци према министру финансија имају две године?

Данас 20.07.2023
Министар финансија Синиша Мали реаговао је на текст у Данасу, који се осврће на његову изјаву да је раст пензија у Србији за две године преко 55 одсто, те да је то више од скока инфлације. Мали је 19. јула током гостовања на… »
Ово постаје помало непријатно: Синиша Мали испрозивао „стручњаке“, стигао му нови професорски одговор професора Шошкића…

Ово постаје помало непријатно: Синиша Мали испрозивао „стручњаке“, стигао му нови професорски одговор професора Шошкића…

Нова 20.07.2023
Од улагања у науку, помоћи деци и родитељима до зајмова за изградњу коридора, значајан број тачака дневног реда од укупно 30 тиче се финансија и нових задуживања. Министар финансија уверава да ће инфлација почети да пада, у… »
Мали објаснио, како каже, „стручњацима“ рачуницу о расту пензија за 55,8 одсто

Мали објаснио, како каже, „стручњацима“ рачуницу о расту пензија за 55,8 одсто

Н1 Инфо 20.07.2023
Министар финансија Синиша Мали осврнуо се у објави на свом налогу на друштвеној мрежи Тхреадс на реакције на његову изјаву по којој ће у следећој години, у односу на децембар 2021. године, пензије кумулативно бити повећане за… »

Вести дана »