Povezane vesti
Profesorka PMF-a upozorava: Superćelijske oluje mogu da traju i 12 sati, a često izazovu tornado
Nova 20.07.2023
Upozorenje za Srbiju zbog superćelijskih oluja je još na snazi. Profesorka Zorica Podraščanin sa Departmana za fiziku novosadskog Prirodno-matematičkog fakulteta (PMF) izjavila je danas da su „superćelijske oluje“ koje su ovih dana pogodile Srbiju i… »
Profesorica sa PMF-a objašnjava: Šta su superćelijske oluje
Moj Novi Sad 20.07.2023
Ovih dana se u medijima spominje termin "superćelijske oluje" koji zvuči zastrašujuće i apokaliptično. Kako bismo imali saznanje o tome iz "prve, naučne ruke", evo objašnjenja prof. dr Zorice Podraščanin sa Departmana za fiziku, novosadskog… »
Šta su superćelijske oluje?
RTV 20.07.2023
NOVI SAD - Ovih dana se u medijima spominje termin "superćelijske oluje" koji zvuči zastrašujuće i apokaliptično. Kako bismo imali saznanje o tome iz „prve, naučne ruke", evo objašnjenja prof. dr Zorice Podraščanin sa Departmana za fiziku, novosadskog… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 40 minutajoš 28 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih
Cena zlata nastavlja da raste: Ovu su prognoze za narednih pet godina, očekuje se brutalan skok
Kurir pre 45 minutajoš 29 povezanih