Повезане вести
Директор ЦИА: Путин купује време док смисли шта ће са Пригожином
Политика 21.07.2023
Директор ЦИА Вилијам Барнс тврди да руски председник Владимир Путин вероватно још размишља како да се обрачуна са Вагнеровим шефом Јевгенијем Пригожином. Пре месец дана Вагнерови плаћеници и њихов шеф дигли су побуну у Русији… »
Шеф ЦИА: „Да сам ја Пригожин, не бих отпустио дегустатора“
Н1 Инфо 21.07.2023
Руски председник Владимир Путин покушава да купи време док размишља шта да ради са Јевгенијем Пригожином, шефом плаћеничке групе Вагнер, сматра директор ЦИА Вилијам Бернс. Пригожин је пре месец дана предводио побуну у Русији… »
Русија и Украјина: Путин и даље смишља освету Пригожину, тврди ЦИА, у нападу на Запорошку област погинуло четворо људи
Данас 21.07.2023
Док из украјинске војне администрације извештавају да је у нападу на Запорошку област током ноћи погинуло четворо људи, а двоје рањено, из америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА) тврде да руски председник Владимир Путин… »
Шеф ЦИА-е: Путин је ултимативни апостол освете, да сам Пригожин…
Данас 21.07.2023
Руски председник Владимир Путин покушава да купи време док смишља шта да ради са Јевгенијем Пригожином, шефом Вагнерове плац́еничке групе која је водила устанак у Русији пре месец дана, каже директор ЦИА, преноси хрватски Н1… »
Путин би се још могао осветити Пригозхину, каже шеф ЦИА-а
Слободна Европа 21.07.2023
Руски предсједник Владимир Путин покушава да купи вријеме док размишља како да се носи са Иевгенијем Пригхозином, каже директор Централне обавјештајње агенције (ЦИА) Сједињених Држава. Пригозхин је шеф Вагнера, плаћеничке… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 3 сатајош 27 повезаних

Министарство спољних послова Британије позвало руског амбасадора због упада дронова у ваздушни простор НАТО-а
РТВ пре 47 минутајош 21 повезана

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 6 сатијош 10 повезаних

"Ако опет буде блокада, запослени неће добити плате" Министар Дејан Вук Станковић реаговао: Ми ћемо онда покренути механизме одговорности за тако нешто
Дневник пре 27 минутајош 18 повезаних