Povezane vesti
Neću te više udarati, samo dođi Maja priznala da je preterala sa optužbama, pa Bilala molila da se pomire!
Alo 21.07.2023
Maja je u toku razgovora Bilalu priznala da je preterala, pa izrazila više puta želju da se pomire. Bilal Brajlović našao se u centru dešavanja nakon raskida, naizgled idilične veze sa Majom Marinković. Nakon što se u javnosti pojavio snimak na… »
"Gola je zaustavljala auto": Bilal prvi put otkrio kakav mu je haos pravila Maja Marinković: "vikala je"
Blic 21.07.2023
Bilal Brajlović našao se u centru dešavanja nakon raskida, naizgled idilične veze sa Majom Marinković. Nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem se vidi kako je Brajlović sav u modricama i izgreban, Bilal je otkrio da ga je Maja Marinković… »
Tukla me je, zaključavala i uzimala pasoš! Bilal izneo šok optužbe na Majin račun! Isplivao snimak na kom je u modricama
Mondo 21.07.2023
Bivši učesnik Zadruge, Bilal Brajlović razvezao je jezik nakon raskida s Majom marinković i otkrio kakve mu je scene navodno priređivala nakon izlaska iz rijalitija. Bivši učesnik Zadruge, Bilal Brajlović razvezao je jezik nakon raskida s Majom… »
Gola je zaustavljala auto Bilal otkrio kakve scene mu je Maja pravila zbog ljubomore: Zabranjivala mi je da viđam roditelje!
Alo 21.07.2023
Brajlović otvorio dušu, pa ispričao kroz šta sve je prolazio u vezi sa Majom. Bilal Brajlović našao se u centru dešavanja nakon raskida, naizgled idilične veze sa Majom Marinković. Nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem se vidi kako je… »
Zaključavala me i tukla Bilal izneo niz optužbi na Majin račun, otkrio šta se dešavalo za vreme njihove veze!
Alo 21.07.2023
Bilal je razvezao jezik i otkrio kakve mu je scene Marinkovićeva navodno priređivala nakon izlaska iz rijalitija. Bilal Brajlović našao se u centru dešavanja nakon raskida, naizgled idilične veze sa Majom Marinković. Nakon što se u javnosti… »
Vesti dana »
Biljana Stojković o sutrašnjem građanskom protestu u Novom Sadu: Borba se nastavlja
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 3 satajoš 26 povezanih