Повезане вести

Нећу те више ударати, само дођи Маја признала да је претерала са оптужбама, па Билала молила да се помире!

Нећу те више ударати, само дођи Маја признала да је претерала са оптужбама, па Билала молила да се помире!

Ало 21.07.2023
Маја је у току разговора Билалу признала да је претерала, па изразила више пута жељу да се помире. Билал Брајловић нашао се у центру дешавања након раскида, наизглед идиличне везе са Мајом Маринковић. Након што се у јавности… »
"Гола је заустављала ауто": Билал први пут открио какав му је хаос правила Маја Маринковић: "викала је"

"Гола је заустављала ауто": Билал први пут открио какав му је хаос правила Маја Маринковић: "викала је"

Блиц 21.07.2023
Билал Брајловић нашао се у центру дешавања након раскида, наизглед идиличне везе са Мајом Маринковић. Након што се у јавности појавио снимак на којем се види како је Брајловић сав у модрицама и изгребан, Билал је открио да га је… »
Тукла ме је, закључавала и узимала пасош! Билал изнео шок оптужбе на Мајин рачун! Испливао снимак на ком је у модрицама

Тукла ме је, закључавала и узимала пасош! Билал изнео шок оптужбе на Мајин рачун! Испливао снимак на ком је у модрицама

Мондо 21.07.2023
Бивши учесник Задруге, Билал Брајловић развезао је језик након раскида с Мајом маринковић и открио какве му је сцене наводно приређивала након изласка из ријалитија. Бивши учесник Задруге, Билал Брајловић развезао је језик након… »
Закључавала ме и тукла Билал изнео низ оптужби на Мајин рачун, открио шта се дешавало за време њихове везе!

Закључавала ме и тукла Билал изнео низ оптужби на Мајин рачун, открио шта се дешавало за време њихове везе!

Ало 21.07.2023
Билал је развезао језик и открио какве му је сцене Маринковићева наводно приређивала након изласка из ријалитија. Билал Брајловић нашао се у центру дешавања након раскида, наизглед идиличне везе са Мајом Маринковић. Након што се… »

Вести дана »