Povezane vesti

Rusija ima drugu rutu! Još jedan šamar zapadu

Rusija ima drugu rutu! Još jedan šamar zapadu

Pravda 21.07.2023
Nova ruta. Rusija radi na novim rutama za izvoz žitarica, izjavio je danas zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin. Podsetimo, Moskva je ranije istupila iz Crnomorskog sporazuma o izvozu žitarica. PRVI KADROVI UHAPŠENOG STRELKOVA… »
Rusija radi na novim rutama za izvoz žitarica

Rusija radi na novim rutama za izvoz žitarica

RTV 21.07.2023
MOSKVA, ANKARA - Rusija radi na novim rutama za izvoz žitarica, izjavio je danas zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Veršinjin nakon što se Moskva povukla iz Crnomorskog ugovora o izvozu žita. On je rekao da će Moskva učiniti sve da… »
Erdogan: Podržaćemo članstvo Švedske u NATO ako deluje protiv terorizma

Erdogan: Podržaćemo članstvo Švedske u NATO ako deluje protiv terorizma

Vesti online 21.07.2023
“Turska će pristupiti ratifikaciji kandidature Švedske za članstvo u NATO u skladu sa koracima koje Stokholm preduzme u borbi protiv terorizma”, izjavio je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. – Švedskoj bi išlo u prilog ako bi… »
Erdogan uoči razgovora s Putinom: Sporazum o žitu bi mogao da se obnovi, Zapad treba da razmotri zahteve Moskve

Erdogan uoči razgovora s Putinom: Sporazum o žitu bi mogao da se obnovi, Zapad treba da razmotri zahteve Moskve

Euronews 21.07.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da bi njegovi planirani razgovori sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom mogli da dovedu do obnavljanja sporazuma o žitu. On je pozvao zapadne zemlje da razmotre zahteve Moskve, objavila je televizija… »
Erdogan: Moji razgovori sa Putinom mogli bi da dovedu do obnove sporazuma o žitu

Erdogan: Moji razgovori sa Putinom mogli bi da dovedu do obnove sporazuma o žitu

Vesti online 21.07.2023
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da bi njegovi planirani razgovori sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom mogli da dovedu do obnavljanja sporazuma o žitu. On je pozvao zapadne zemlje da razmotre zahteve Moskve, objavila je… »

Dnevnik 21.07.2023
ANKARA: Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da bi njegovi planirani razgovori sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom mogli da dovedu do obnavljanja sporazuma o žitu. On je pozvao zapadne zemlje da razmotre zahteve Moskve, objavila… »

Vesti dana »