Повезане вести
Брнабић: У извештају Стартуп Геноме препознат потенцијал Србије
Еуроневс 21.07.2023
У извештају "Стартуп Геноме" о стартап екосистемима, поново је препознат потенцијал Србије, навела је данас премијерка Србије Ана Брнабић. "Ми смо у првих 20 на свету по талентима, а од 2018-2022. подигли смо вредност нашег… »
Српски стартап екосистем вреди преко милијарду евра! Брнабић: "Ми смо у првих 20 земаља на свету по ИТ талентима"
Блиц 21.07.2023
Према последњем Стартап Геноме извештају о стартап екосистемима у свету, Србија се нашла у првих 20 земаља на свету по талентима, а вредност нашег стартап екосистема достигла је 1,1 милијарду евра, написала је на свом Твитер… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 34 минутајош 21 повезана
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 3 сатајош 7 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 3 сатајош 23 повезане