Povezane vesti
Olenik: SNS je taj koji opstruiše rad Anketnog odbora
Danas 21.07.2023
„Roditelji žrtava iz osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ koje ja zastupam nemaju nikakve primedbe na rad Anketnog odbra. Zahtev da se ukine Anketni odbor je deo medijskog rata i manipulacije, pritiska na građane, ali i deo pravnog i verbalnog nasilja, jer… »
Olenik: Roditelji žrtava iz „Ribnikara“ koje ja zastupam nisu protiv Anketnog odbora, SNS je taj koji opstruiše rad
Nova 21.07.2023
"Roditelji žrtava iz osnovne škole 'Vladislav Ribnikar' koje ja zastupam nemaju nikakve primedbe na rad Anketnog odbra. Zahtev da se ukine Anketni odbor je deo medijskog rata i manipulacije, pritiska na građane, ali i deo pravnog i verbalnog nasilja, jer… »
Vesti dana »
Milan Pajić iz Udruženja "Naše mleko": Što se nas tiče nikakav dogovor nije postignut
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Kuda lete avioni iz Dubaija i Emirata za Beograd? Ovo je jedina putanja kojom mogu da izbegnu rakete i dronove
Mondo pre 35 minutajoš 86 povezanih
uživo Sukob se širi Bliskim istokom: SAD i Izrael nastavljaju udare na Iran i Liban, počela evakuacija Srba
NIN pre 36 minutajoš 77 povezanih
Ministarka Sofronijević: Krajem marta otvaranje pruge Beograd-Budimpešta i brzih saobraćajnica
Radio sto plus pre 3 satajoš 24 povezane
Održan sastanak poljoprivrednika koji protestuju i šefa kabineta ministra poljoprivrede
Jugmedia pre 4 satijoš 25 povezanih