Povezane vesti
„Mogu da umrem za dva minuta“: Milić Vukašinović mora na hitnu operaciju
Nova 22.07.2023
Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović, završio je u Urgentnom centru zbog bolova koje trpi već dve nedelje. Milić je otkrio da mora na hitnu operaciju aneurizme, kako bi se sprečio katastrofalan ishod. „Imam problema sa venamam na nogama, u… »
"Mogu da umrem za dva minuta": Milić Vukašinović nakon što je završio u Urgentnom mora na hitnu operaciju
Večernje novosti 22.07.2023
BIVŠI bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović, je otkrio da mora na hitnu operaciju aneurizme, kako bi se sprečio katastrofalan ishod. Milić Vukašinović - Ja sam mislio da je tvrdo tkivo, ali to je aneurizma. Za operaciju je sigurno, taj doktor koji… »
Milić Vukašinović hitno primljen u bolnicu
Danas 21.07.2023
Muzičar Milić Vukašinović hitno je završio u bolnici zbog aneurizme u butini. Vukašinović se trenutno nalazi u Urgentnom centru, a pored njega je supruga Suzana, prenosi Nova.rs. Kako je otkrila njegova supruga, njih dvoje su zbog bolova u nozi koje je… »
Vesti dana »

BLOG Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta: Mirana Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 37 minutajoš 61 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 6 satijoš 30 povezanih

Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu
RTV pre 33 minutajoš 66 povezanih