Povezane vesti

Misteriozna poruka direktora Partizana: Pesnica i dve reči - da li je to o Mirotiću?!

Misteriozna poruka direktora Partizana: Pesnica i dve reči - da li je to o Mirotiću?!

Mondo 22.07.2023
Nekadašnji košarkaš Zoran Savić, sportski direktor Partizana od 2021. godine, oglasio se na Instagramu. Nekadašnji košarkaš Zoran Savić, sportski direktor Partizana od 2021. godine, oglasio se na Instagramu. Buran dan u srpskoj košarci, pošto su… »
Čović: Crveno-beli ambiciozno ulaze u novu sezonu, vidim nas kao stabilnog evroligaša sa A licencom

Čović: Crveno-beli ambiciozno ulaze u novu sezonu, vidim nas kao stabilnog evroligaša sa A licencom

Danas 22.07.2023
Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da crveno-beli ambiciozno ulaze u novu sezonu, da taj košarkaški klub vidi kao stabilnog evroligaša sa A licencom i dodao da će pored devetorice koje je ovog leta doveo, u klub stići još dvojica… »
Čović: Mislite li da je normalno da Savić dezinformiše klubove Evrolige!?

Čović: Mislite li da je normalno da Savić dezinformiše klubove Evrolige!?

Sportski žurnal 22.07.2023
Govoreći o odnosima sa Partizanom predsednik Crvene zvezde prebacio lopticu u dvorište večitog rivala. Neizbežna tema u razgovoru sa Nebojšom Čovićem, čak i za grčkog kolegu, daleko manje upućenom u naša lokalna zbivanja, bili su odnosi… »
Pale sveće za mene dok sam na operaciji, je l' to normalno? Nebojša Čović: Pitajte ljude iz Partizana!

Pale sveće za mene dok sam na operaciji, je l' to normalno? Nebojša Čović: Pitajte ljude iz Partizana!

Mondo 22.07.2023
Nebojša Čović dao je opširan intervju za specijalizovani košarkaški portal "Jurohups". Nebojša Čović dao je opširan intervju za specijalizovani košarkaški portal "Jurohups". Prvi čovek i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović dao je veliki… »
Čović o Partizanu: "Kampaco ih odbio, Savić širi dezinformacije, palili mi sveće!"

Čović o Partizanu: "Kampaco ih odbio, Savić širi dezinformacije, palili mi sveće!"

Sportske.net 22.07.2023
Drugi deo intervjua Nebojše Čovića za Jurohups, nakon informacije da je Fakundo Kampaco odbio Partizan, predsednik Crvene zvezde govorio je i o večitom rivalu. O tenzijama između Partizana i Crvene zvezde. "Ne znam zbog čega postoje tenzije, pitajte… »
Čović: Vrlo je moguće da ću se povući

Čović: Vrlo je moguće da ću se povući

Sport klub 22.07.2023
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je u intervjuu za "Eurohoops" o aktuelnim košarkaškim temama, osvrnuo se na finalnu seriju ABA lige, kao i spekulacije o tome da bi mogao da se povuče sa mesta predsednika Crvene zvezde. „To je vrlo… »
Nebojša Čović: Partizan spinuje oko Mirotića, ovo će biti najjači tim Zvezde ikada

Nebojša Čović: Partizan spinuje oko Mirotića, ovo će biti najjači tim Zvezde ikada

Večernje novosti 22.07.2023
Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, u velikom intervjuju za Jurohups govorio je o brojnim stvarima kao što su Crvena zvezda u Evroligi, Partizan i mnoge druge. FOTO: M. Vukadinović - Moguće je bilo da napustim mesto predsednika Zvezde usled… »

Vesti dana »