Povezane vesti
Peti protest protiv nasilja u Vranju: Borba za slobodu svih građana FOTO/VIDEO
Vranje news 22.07.2023
Sa najmanje ljudi do sada u protestnoj šetnji, ali i po velikoj vrućini, održan je peti protest Vranje protiv nasilja. Obraćajući se prisutnima na početku skupa, Staša Cvetković, studentkinja Arhitektonskog fakulteta u Beogradu iz Vranja, rekla je da joj… »
Peti protest u Vranju: Da živimo i radimo u Srbiji bez straha i nasilja
Bujanovačke 22.07.2023
Bujanovac, 22. jul 2023. (foto arhiva) – U Vranju je u petak održan peti protest “Vranje protiv nasilja”. „Lepo je videti ljude ovde u Vranju, oslobođene straha. Mi mladi, a i svi vi, imamo isti cilj, da živimo i radimo u Srbiji bez straha i nasilja“… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 58 povezanih
NIS dobio novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD za nastavak rada do 1. jula
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
"To su mišići koji ne mogu da ostare", Jelena o Rikiju Martinu i sličnostima sa JLo: "Daleko sam od nje"
Telegraf pre 14 minutajoš 25 povezanih
(Video) "Još uvek se oporavlja od povreda" Tramp se Makronu smejao sve u šesnaest da ga žena tuče, a sada se sreo sa njom: Svi gledaju u jedan detalj
Blic pre 44 minutajoš 62 povezane
Hamad napravio iznenađenje, izbacio šestog nosioca na podlozi koja mu ne odgovara, ne igra sa slavnim Hrvatom
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih