Povezane vesti
Jeremić: Nema ličnog sukoba između mene i Aleksića, nudim mu da ostane u timu
N1 Info 22.07.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da „nema ličnog sukoba“ između njega i potpredsednika stranke Miroslava Aleksića i da su oni „bili dobar tim“, zbog čega mu je ponudio da ostane prvi potpredsednik ako Jeremić bude izabran za… »
Jeremić: Između mene i Aleksića nema ličnog sukoba
Danas 22.07.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da između njega i potpredsednika te stranka Miroslava Aleksića nema ličnog sukoba kao i da su oni „bili dobar tim“. Jeremić je na televiziji Prva kazao da je Aleksiću ponudio da ostane potpredsednik… »
Jeremić: Između mene i Aleksića nema ličnog sukoba, bili smo dobar tim
Radio 021 22.07.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da između njega i potpredsednika te stranka Miroslava Aleksića nema ličnog sukoba, kao i da su oni "bili dobar tim". Jeremić je na televiziji Prva kazao da je Aleksiću ponudio da ostane potpredsednik ako… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane
U Skupštini Srbije danas nastavak sednice o izboru članova Saveta REM-a
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana