Povezane vesti
Jeremić: Nema ličnog sukoba između mene i Aleksića, nudim mu da ostane u timu
N1 Info 22.07.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da „nema ličnog sukoba“ između njega i potpredsednika stranke Miroslava Aleksića i da su oni „bili dobar tim“, zbog čega mu je ponudio da ostane prvi potpredsednik ako Jeremić bude… »
Jeremić: Između mene i Aleksića nema ličnog sukoba
Danas 22.07.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da između njega i potpredsednika te stranka Miroslava Aleksića nema ličnog sukoba kao i da su oni „bili dobar tim“. Jeremić je na televiziji Prva kazao da je Aleksiću ponudio da ostane… »
Jeremić: Između mene i Aleksića nema ličnog sukoba, bili smo dobar tim
Radio 021 22.07.2023
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da između njega i potpredsednika te stranka Miroslava Aleksića nema ličnog sukoba, kao i da su oni "bili dobar tim". Jeremić je na televiziji Prva kazao da je Aleksiću ponudio da ostane potpredsednik… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Na protestu bilo između 100.000 i 102.000 ljudi; MUP: Između 28.000 i 29.000 građana
Insajder pre 2 satajoš 67 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 8 satijoš 9 povezanih
Povećan ulog pred derbi Zvezde i Partizana: Ko izgubi, neće biti ni drugi!
Mondo pre 2 satajoš 37 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 6 satijoš 2 povezane
Pogledajte kako je izgledao večerašnji protest na Slaviji zabeležen objektivom kamere TV Nova
Nova pre 3 satajoš 24 povezane