Povezane vesti
Marija iz Kovina upravo prošla pakao u Leptokariji: Uredno sam platila smeštaj, a u 22 h sam sa sestrom i njenim detetom…
Nova 22.07.2023
Marija za Novu priča šta joj se tačno desilo kad je stigla na more. Letovanje je obično onaj deo godine koji svi čekamo sa posebnim nestrpljenjem. Ipak, taj tako željeni odmor ume da se pretvori u pravi pakao. Baš to se desilo Mariji Đondović iz… »
"Izbacio nas u 10 uveče i još se ljuti na nas" Marija sa detetom prošla pakao na letovanju u Leptokariji: Zbog bizarne…
Blic 22.07.2023
Marija Đondović iz Kovina proživela je pravi pakao kada se sa sestrom i njenim detetom uputila na odmor u grčko letovalište Leptokariju. Kako se požalila domaćim medijima, uslugu koju su platili preko jedne lokalne agencije koja ima sedište u… »
Marija otišla sa sestrom i detetom u Grčku na more, proživela pakao! Platila smeštaj, a onda ih uveče izbacili na ulicu!
Mondo 22.07.2023
Marija je doživela pravi pakao na letovanju u Grčkoj. Marija je doživela pravi pakao na letovanju u Grčkoj. Letovanje je obično onaj deo godine koji svi čekamo sa posebnim nestrpljenjem. Ipak, taj tako željeni odmor ume da se pretvori u pravi… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila dete!" Oglasio se otac majke heroine sa Cetinja: Ranjena Marija sa mališanom u rukama bežala od pomahnitalog ubice - otkrio njeno stanje!
Kurir pre 38 minutajoš 35 povezanih
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
“Glavno pitanje je odakle „Novostima“ kopija tuđeg pasoša“: Šabić o objavljivanju isprava studenata, tvrdi da je režimski tabloid prekršio nekoliko zakona
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 4 satijoš 31 povezana