Повезане вести

Марија из Ковина управо прошла пакао у Лептокарији: Уредно сам платила смештај, а у 22 х сам са сестром и њеним дететом…

Марија из Ковина управо прошла пакао у Лептокарији: Уредно сам платила смештај, а у 22 х сам са сестром и њеним дететом…

Нова 22.07.2023
Марија за Нову прича шта јој се тачно десило кад је стигла на море. Летовање је обично онај део године који сви чекамо са посебним нестрпљењем. Ипак, тај тако жељени одмор уме да се претвори у прави пакао. Баш то се десило… »
"Избацио нас у 10 увече и још се љути на нас" Марија са дететом прошла пакао на летовању у Лептокарији: Због бизарне…

"Избацио нас у 10 увече и још се љути на нас" Марија са дететом прошла пакао на летовању у Лептокарији: Због бизарне…

Блиц 22.07.2023
Марија Ђондовић из Ковина проживела је прави пакао када се са сестром и њеним дететом упутила на одмор у грчко летовалиште Лептокарију. Како се пожалила домаћим медијима, услугу коју су платили преко једне локалне агенције која… »
Марија отишла са сестром и дететом у Грчку на море, проживела пакао! Платила смештај, а онда их увече избацили на улицу!

Марија отишла са сестром и дететом у Грчку на море, проживела пакао! Платила смештај, а онда их увече избацили на улицу!

Мондо 22.07.2023
Марија је доживела прави пакао на летовању у Грчкој. Марија је доживела прави пакао на летовању у Грчкој. Летовање је обично онај део године који сви чекамо са посебним нестрпљењем. Ипак, тај тако жељени одмор уме да се… »

Вести дана »