Повезане вести
Градоначелник Новог Сада: Проверавамо да ли се сат на Петроварадинској тврђави накривио
Нова 22.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић послао је службе да провере да ли је сат на Петроварадинској тврђави у опасности због информација да се накривио. „Сад су ми управо јавили да се у једном делу мало накривио и сат на… »
Ђурић: Службе проверавају да ли се сат на Петроварадинској тврђави накривио
Мој Нови Сад 22.07.2023
Милан Ђурић изјавио је данас да постоје индиције да се, услед последица великог невремена од синоћ и од среде увече, "накривио" чувени симбол главног града Војводине – сат на Петроварадинској тврђави. – Сад су ми управо јавили да… »
Градоначелник: Проверавамо да ли се сат на Петроварадинској тврђави накривио
Нови магазин 22.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић изјавио је данас да постоје индиције да се, услед последица великог невремена од синоћ и од среде увече, "накривио" сат на Петроварадинској тврђави, чувени симбол главног града Војводине. "Сад… »
Градоначелник Новог Сада Ђурић поручио суграђанима: Што пре да санирамо последице и да се издигнемо из ове ситуације. Ево шта…
Дневник 22.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обратио се јавности након још једне седнице Штаба за ванредне ситуације и поручио да се наставља са рашчишћавањем града како би се што пре вратио у функцију. Прогноза се мења из сата у сат… »
Искривио се симбол Новог Сада у олуји!? Огласио се градоначелник - проверава се Петроварадинска тврђава
Мондо 22.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић је послао службе да провере да ли искривио сат на Петроварадинској тврђави услед олује у петак увече. Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић је послао службе да провере да ли искривио сат на… »
Градоначелник Новог Сада: Проверавамо да ли се сат на Петроварадину накривио
Н1 Инфо 22.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић послао је службе да провере да ли је сат на Петроварадинској тврђави у опасности због информација да се накривио. „Сад су ми управо јавили да се у једном делу мало накривио и сат на… »
Ђурић: Проверавамо да ли се сат на Петроварадинској тврђави накривио
Радио 021 22.07.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић послао је службе да провере да ли је сат на Петроварадинској тврђави у опасности због информација да се накривио. "Сад су ми управо јавили да се у једном делу мало накривио и сат на… »
Вести дана »
Нападач пуцао сам: Нема других осумњичених за напад на Националну гарду испред Беле куће (видео)
Курир пре 1 сатјош 6 повезаних
Временска прогноза за четвртак, 27. новембар: Данас облачно и хладније с кишом и снегом
Бета пре 1 сатјош 2 повезане
Сијарто: Сарадња наше две земље на пољу енергетике је стратешке природе
Данас пре 1 сатјош 1 повезана