Повезане вести
Кемба Вокер: Шабазови савети помогли да дођем у Евролигу
Спорт клуб 23.07.2023
Нови плејмејкер Монака Кемба Вокер каже да су га Кнежеви својим великим интересовањем привукли у европску кошарку. „Само сам желео да будем део клуба који ме жели и који верује у мене. Видео сам да менаџмент мисли да могу да… »
Дошао из НБА у евролигу због звездиног плејмејкера! Американац открио нове детаље: "Он ме је саветовао"
Мондо 23.07.2023
Кемба Вокер потписао је за Монако, а велику улогу у томе имао је Шабаз Нејпир. Кемба Вокер потписао је за Монако, а велику улогу у томе имао је Шабаз Нејпир. Евролигашка бомба је експлодирала, Кемба Вокер (33) дошао је из НБА… »
Кемба Вокер има пријатеља у звезди: Шта је Нејпир рекао највећој НБА звезди која је стигла у Евролигу?
Вечерње новости 22.07.2023
НАЈВЕЋУ бомбу у кошаркашком прелазном року активирао је Монако који је довео Кембу Вокера. Добродошлицу у Евролигу сјајном Американцу пожелео је плејмејкер Црвене звезде Шабаз Нејпир. Сада је стигао одговор од стране бившег… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 34 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини: „Разочаран сам“
Нова пре 24 минутајош 14 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 49 минутајош 16 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 45 минутајош 9 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних