Повезане вести

Кемба Вокер: Шабазови савети помогли да дођем у Евролигу

Кемба Вокер: Шабазови савети помогли да дођем у Евролигу

Спорт клуб 23.07.2023
Нови плејмејкер Монака Кемба Вокер каже да су га Кнежеви својим великим интересовањем привукли у европску кошарку. „Само сам желео да будем део клуба који ме жели и који верује у мене. Видео сам да менаџмент мисли да могу да… »
Дошао из НБА у евролигу због звездиног плејмејкера! Американац открио нове детаље: "Он ме је саветовао"

Дошао из НБА у евролигу због звездиног плејмејкера! Американац открио нове детаље: "Он ме је саветовао"

Мондо 23.07.2023
Кемба Вокер потписао је за Монако, а велику улогу у томе имао је Шабаз Нејпир. Кемба Вокер потписао је за Монако, а велику улогу у томе имао је Шабаз Нејпир. Евролигашка бомба је експлодирала, Кемба Вокер (33) дошао је из НБА… »
Кемба Вокер има пријатеља у звезди: Шта је Нејпир рекао највећој НБА звезди која је стигла у Евролигу?

Кемба Вокер има пријатеља у звезди: Шта је Нејпир рекао највећој НБА звезди која је стигла у Евролигу?

Вечерње новости 22.07.2023
НАЈВЕЋУ бомбу у кошаркашком прелазном року активирао је Монако који је довео Кембу Вокера. Добродошлицу у Евролигу сјајном Американцу пожелео је плејмејкер Црвене звезде Шабаз Нејпир. Сада је стигао одговор од стране бившег… »

Вести дана »