Povezane vesti
Kemba Voker: Šabazovi saveti pomogli da dođem u Evroligu
Sport klub 23.07.2023
Novi plejmejker Monaka Kemba Voker kaže da su ga Kneževi svojim velikim interesovanjem privukli u evropsku košarku. „Samo sam želeo da budem deo kluba koji me želi i koji veruje u mene. Video sam da menadžment misli da mogu da igram na još višem… »
Došao iz NBA u evroligu zbog zvezdinog plejmejkera! Amerikanac otkrio nove detalje: "On me je savetovao"
Mondo 23.07.2023
Kemba Voker potpisao je za Monako, a veliku ulogu u tome imao je Šabaz Nejpir. Kemba Voker potpisao je za Monako, a veliku ulogu u tome imao je Šabaz Nejpir. Evroligaška bomba je eksplodirala, Kemba Voker (33) došao je iz NBA lige. Potpisao je za… »
Kemba Voker ima prijatelja u zvezdi: Šta je Nejpir rekao najvećoj NBA zvezdi koja je stigla u Evroligu?
Večernje novosti 22.07.2023
NAJVEĆU bombu u košarkaškom prelaznom roku aktivirao je Monako koji je doveo Kembu Vokera. Dobrodošlicu u Evroligu sjajnom Amerikancu poželeo je plejmejker Crvene zvezde Šabaz Nejpir. Sada je stigao odgovor od strane bivšeg igrača Bostona i… »
Vesti dana »
Oglasio se Klinički centar Vojvodine: Povređeni u Novom Sadu i dalje teško
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
(FOTO / VIDEO) Radnici Čistoće peru crvenu farbu sa Trga slobode posle protesta građana: Reagovala policija nakon manjeg incidenta
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Sve zanima kakvo će vreme biti u decembru: Ristić objavio prognozu i definitivno počinje prava pravcijata zima
Mondo pre 7 satijoš 31 povezana
Ukrajinci masovno dezertiraju! Objavljeni dramatični podaci, organizovan i protest: "Treba nam više oružja"
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 12 satijoš 20 povezanih