Povezane vesti
Oglasio se Dijabate: Besan sam na Partizan, prekinuo sam svaku komunikaciju
Nova 23.07.2023
Fudbaler izneo svoju verziju priče. Jedan od problema sa kojima se suočio Partizan ovog leta bio je i slučaj Fusenija Dijabatea, krilnog igrača koji se nije pojavio na pripremama crno-belih nezadovoljan činjenicom da mu nisu isplaćivane zarade. Kako… »
Dijabate ogorčen na crno-bele, govorio o prekinutom odnosu sa Partizanom, platama, obeštećenju…
Sportski žurnal 23.07.2023
Saga oko Fusenija Dijabatea i Partizana se nastavlja. ”Slučaj Fuseni Dijabate” dobija nove obrise. Odlični krilni napadač Partizana nije se pojavio na pripremama, otišao je u Francusku odakle se javio za Futmerkato. - Prekinuo sam sve odnose sa… »
Pojavio se Dijabate i saopštio loše vesti za Partizan!
Sportske.net 23.07.2023
Čitave pripreme Partizan čeka brzonogog Malijca Fusenija Dijabate, ali ga neće dočekati. Nije bilo ni traga ni glasa od 27-godišnjeg fudbalera, trener crno-belih Igor Duljaj izjavio je da će ga naći, ali se tek danas Dijabate pojavio i razjasnio… »
Vesti dana »
Neki datumi nisu samo u kalendaru, već i u sudbini naroda: Sretnimo se na Sretenje u Kragujevcu
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Akademija umetnosti podržala odluku muzičke škole o odlaganju takmičenja
Radio 021 pre 35 minutajoš 46 povezanih
Počeo protest meštana Bogatića koji se protive mogućnosti iskopavanja litijuma i bora
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih