Povezane vesti
„Ja sam najstarija žrtva prijatelja svog oca, tog čudovišta“: Devojčica (14) koju je u SAD seksualno napastvovao biznismen iz…
Nova 23.07.2023
"Ja sam najstarija žrtva ovog čudovišta! Mislila sam da nikada neću imati hrabrosti i snage da to kažem, ali tako je, ja sam žrtva prijatelja svog oca", ovim rečima počela je svoju hrabru ispovest devojčica (14), koja je bila žrtva Miodraga V. (71)… »
"Zurio je u mene, a onda je počeo da me dodiruje" Potresna ispovest devojčice koja je bila žrtva biznismena iz Srbije
Mondo 23.07.2023
Okrivljenom preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija. Okrivljenom preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija. "Ja sam najstarija žrtva ovog čudovišta! Mislila sam da nikada neću imati hrabrosti i snage da to kažem, ali… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana