Povezane vesti
„Ja sam najstarija žrtva prijatelja svog oca, tog čudovišta“: Devojčica (14) koju je u SAD seksualno napastvovao biznismen iz…
Nova 23.07.2023
"Ja sam najstarija žrtva ovog čudovišta! Mislila sam da nikada neću imati hrabrosti i snage da to kažem, ali tako je, ja sam žrtva prijatelja svog oca", ovim rečima počela je svoju hrabru ispovest devojčica (14), koja je bila žrtva Miodraga V. (71)… »
"Zurio je u mene, a onda je počeo da me dodiruje" Potresna ispovest devojčice koja je bila žrtva biznismena iz Srbije
Mondo 23.07.2023
Okrivljenom preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija. Okrivljenom preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija. "Ja sam najstarija žrtva ovog čudovišta! Mislila sam da nikada neću imati hrabrosti i snage da to kažem, ali… »
Vesti dana »
U ovom gradu u Srbiji izmereno 50 stepeni! Građani izvadili termometar u dvorištu, pa ostali u čudu: Temperature ne prestaju da skaču, iz sata u sat je sve gore
Blic pre 11 minutajoš 36 povezanih
"Osetila sam da se gušim": Sneža je preživela pakao u Guči, hladnjača procurela na 50 metara od njene kuće
Telegraf pre 2 satajoš 49 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 11 minutajoš 38 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio: Na skupu SNS-a bilo 32.500 ljudi
Vranje news pre 1 satjoš 19 povezanih