Povezane vesti
Meloni: Bajden me nikad nije pitao o učešću Italije u inicijativi “Pojas i put”
Vesti online 23.07.2023
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, uoči posete Vašingtonu, da je američki predsednik Džozef Bajden nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi “Pojas i put”. – Predsednik SAD nikada mi nije direktno pomenuo to pitanje – rekla… »
Meloni uoči posete Vašingtonu: Bajden me nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi "Pojas i put"
Euronews 23.07.2023
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, uoči posete Vašingtonu, da je američki predsednik Džozef Bajden nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi "Pojas i put". "Predsednik SAD nikada mi nije direktno pomenuo to pitanje", rekla je… »
Vesti dana »

Deset meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protest u Beogradu, uz minut ćutanja i bele ruže
BBC News pre 9 minutajoš 23 povezane

Nova školska godina počela regularno, ministar poručuje: Obrazovanje van politike
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih

Šta sastanak Putina i Si Đinpinga znači za Balkan - Svetske sile pomno prate situaciju na našem području, evo šta im je sada glavni cilj
Kurir pre 24 minutajoš 53 povezane

Dva spiska, isti proizvodi, nekoliko dana kasnije: Ovako precizno izgledaju računi Siniše Malog (foto)
Blic pre 44 minutajoš 58 povezanih