Povezane vesti
Meloni: Bajden me nikad nije pitao o učešću Italije u inicijativi “Pojas i put”
Vesti online 23.07.2023
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, uoči posete Vašingtonu, da je američki predsednik Džozef Bajden nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi “Pojas i put”. – Predsednik SAD nikada mi nije direktno pomenuo to pitanje – rekla… »
Meloni uoči posete Vašingtonu: Bajden me nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi "Pojas i put"
Euronews 23.07.2023
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, uoči posete Vašingtonu, da je američki predsednik Džozef Bajden nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi "Pojas i put". "Predsednik SAD nikada mi nije direktno pomenuo to pitanje", rekla je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 45 povezanih

Tepić: Nasumično love ljude zbog napada na Kobre, a nema dokaza da je Vučević bio u prostorijama SNS
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih

Evo šta traži Putin da bi okončao rat u Ukrajini: Trampu se žuri, Zelenski strahuje (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 74 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 24 povezane