Povezane vesti
Meloni: Bajden me nikad nije pitao o učešću Italije u inicijativi “Pojas i put”
Vesti online 23.07.2023
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, uoči posete Vašingtonu, da je američki predsednik Džozef Bajden nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi “Pojas i put”. – Predsednik SAD nikada mi nije direktno pomenuo to pitanje – rekla… »
Meloni uoči posete Vašingtonu: Bajden me nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi "Pojas i put"
Euronews 23.07.2023
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je, uoči posete Vašingtonu, da je američki predsednik Džozef Bajden nikad nije pitao o učešću Italije u kineskoj inicijativi "Pojas i put". "Predsednik SAD nikada mi nije direktno pomenuo to pitanje", rekla je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uglješa Mrdić u Skupštini obrazložio sve svoje predloge o izmenama zakona: Opozicija ismejala i njega i Nikolu Selakovića
Nova pre 14 minutajoš 45 povezanih
"Jako mi je žao, ona nema mrlje" Seka Aleksić žestoko osudila blokaderski napad na Anu Bekutu: Nisam čula da je bilo ko to doživeo, ona je jako dobar čovek
Kurir pre 14 minutajoš 38 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 15 satijoš 2 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Bin Zajedom o NIS-u, već znam ko će biti partner
NIN pre 44 minutajoš 26 povezanih