Povezane vesti
Zvanično: Đoković zbog umora odustao od turnira u Torontu
Sport klub 23.07.2023
Organizatori turnira u Torontu saopštili su da je Novak Đoković odustao od učešća ove godine, a najbolji srpski teniser kao razlog je naveo – umor. Đoković, nosilac 23 Gren slem titule, prošle nedelje poražen je u finalu Vimbldona od Španca… »
Zvanično - Novak ne ide u Toronto: ''Moj tim i ja smatramo da je ovo ispravna odluka''
Sportske.net 23.07.2023
Novak Đoković neće učestvovati na turniru Masters serije u Torontu, zvanično je potvrđeno večeras. U objavi na zvaničnom tviter nalogu turnira koji se održava od 5. do 13. avgusta, saopšteno je da je Novak povukao svoje učešće ''zbog umora''… »
Novak Đoković odustao! "Umoran sam, pričao sam sa timom..."
Mondo 23.07.2023
Srpski teniser još neće preko okeana! Srpski teniser još neće preko okeana! Teniska federacija Kanade saopštila je u nedelju da se Novak Đoković povukao sa Mastersa u Torontu (4-13. avgusta) zbog umora. Novak je trenutno u Crnoj Gori na odmoru i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protesti širom Srbije, završena blokada Mosta slobode posle 27 sati: Ustali građani Jagodine, Kosjerića, Užica, Bajine Bašte, Vršca, Šapca…
Nova pre 14 minutajoš 37 povezanih
Oglasila se Skupština Advokatske komore Srbije: Izglasana 30-dnevna obustava rada
Kurir pre 3 satajoš 30 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 7 satijoš 53 povezane
Tramp ponovio predlog za pripajanje Kanade SAD: " Kakva bi to velika nacija bila!"
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih