Povezane vesti
Zvanično: Đoković zbog umora odustao od turnira u Torontu
Sport klub 23.07.2023
Organizatori turnira u Torontu saopštili su da je Novak Đoković odustao od učešća ove godine, a najbolji srpski teniser kao razlog je naveo – umor. Đoković, nosilac 23 Gren slem titule, prošle nedelje poražen je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa… »
Zvanično - Novak ne ide u Toronto: ''Moj tim i ja smatramo da je ovo ispravna odluka''
Sportske.net 23.07.2023
Novak Đoković neće učestvovati na turniru Masters serije u Torontu, zvanično je potvrđeno večeras. U objavi na zvaničnom tviter nalogu turnira koji se održava od 5. do 13. avgusta, saopšteno je da je Novak povukao svoje učešće ''zbog umora''. ''Njegovo… »
Novak Đoković odustao! "Umoran sam, pričao sam sa timom..."
Mondo 23.07.2023
Srpski teniser još neće preko okeana! Srpski teniser još neće preko okeana! Teniska federacija Kanade saopštila je u nedelju da se Novak Đoković povukao sa Mastersa u Torontu (4-13. avgusta) zbog umora. Novak je trenutno u Crnoj Gori na odmoru i želi da… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U 51 mestu u Srbiji nema alternative NIS-ovim benzinskim stanicama
Vreme pre 2 satajoš 43 povezane
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 3 satajoš 29 povezanih
Senzacionalno! Zakon "Konačno svoj na svome" donet na Vučićevu incijativu daje neverovatne rezultate! Za samo par sati 14.500 građana podnelo prijavu
Kurir pre 28 minutajoš 120 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTK pre 5 satijoš 43 povezane