Повезане вести

Већина осигураних пољопривредника не купује полису заштите од олуја

Већина осигураних пољопривредника не купује полису заштите од олуја

Бизнис.рс 24.07.2023
У Србији осигурано само 15 одсто обрадивог земљишта. Пољопривредници у Србији ових дана се баве проценама штете коју је нанело невреме. Агроекономиста Милан Простран сматра да ће штета бити мерена у милијардама, као и да ће се… »
"Боље да сам умро него што сам ово доживео": Олуја становницима Челарева потпуно уништила домове

"Боље да сам умро него што сам ово доживео": Олуја становницима Челарева потпуно уништила домове

Еуроневс 24.07.2023
Снажно невреме које је прошле недеље захватило Србију проузроковало је велику материјалну штету, а локалне самоуправе још процењују штету на усевима и стамбеним објектима. Најтеже су прошле општине на северу земље, а у… »
"Бачка и Срем на највећем удару, штета од невремена биће мерена у милијардама"! Економиста о последицама суперћелијске олује…

"Бачка и Срем на највећем удару, штета од невремена биће мерена у милијардама"! Економиста о последицама суперћелијске олује…

Блиц 24.07.2023
Уништени усеви, полупани аутомобили, оштећене куће и путеви и комплетна инфраструктура, то је биланс суперолује, треће у четири дана, која је у суботу увече задесила већи део Србије. Штета од великог невремена у нашој земљи бити… »
Простран: Штета од невремена биће мерена у милијардама, читава Србија на удару

Простран: Штета од невремена биће мерена у милијардама, читава Србија на удару

Н1 Инфо 24.07.2023
Економиста Милан Простран изјавио је у Новом дану да ће штета од великог невремена у нашој земљи бити мерена у милијардама, као и да ће се тачне процене знати тек након урађених анализа. Поручио је да држава мора да се потруди… »
Санирање последица олујног невремена трајаће данима: Митровица, Нови Сад, Рума и Шид највише страдали

Санирање последица олујног невремена трајаће данима: Митровица, Нови Сад, Рума и Шид највише страдали

Данас 24.07.2023
Још није ни избројана сва штета коју је нанела суперћелијска олуја од среде прошле недеље, а Срем и већи део Србије је погодило ново невреме. Како преноси Сремскомитровачки портал, олуја је у среду нанела велику материјалну… »
Србија броји штету и плаче: Милионски губици због суперолује: Разорени усеви, разлупане куће и аутомобили - ово су примери…

Србија броји штету и плаче: Милионски губици због суперолује: Разорени усеви, разлупане куће и аутомобили - ово су примери…

Блиц 24.07.2023
Уништени усеви, полупани аутомобили, оштећене куће и путеви и комплетна инфраструктура, то је биланс суперолује, треће у четири дана, која је у суботу увече задесила већи део Србије. Штета се мери милионима евра, а највећа је у… »
Невреме на Косову: Јака киша и град нанели велику штету, блокиран пут у Штрпцу након што је пао храст

Невреме на Косову: Јака киша и град нанели велику штету, блокиран пут у Штрпцу након што је пао храст

Блиц 23.07.2023
Након великих врућина, киша и град погодили су Косово данас у поподневним сатима, а проузроковали су и материјалну штету, преноси Индекс онлајн. У више општина на Косову невреме је нанело штету на инфраструктури и домаћинствима… »

Вести дана »