Повезане вести

Скандал на Аеродрому у Подгорици: Ушла у авион за Београд са плинским боцама

Скандал на Аеродрому у Подгорици: Ушла у авион за Београд са плинским боцама

Дневник 24.07.2023
На лету из Подгорице једна женска особа укрцала се са две плинске боце средње величине, потврђено је "Вијестима". Како је речено, на лету из Подгорице за Београд једна женска особа без проблема је прошла контрадиверзиону… »
Због скандала с плинском боцом на аеродрому у црној гори, огласио се певач - "а мени су направили проблем као нигде"

Због скандала с плинском боцом на аеродрому у црној гори, огласио се певач - "а мени су направили проблем као нигде"

Мондо 24.07.2023
Душан Свилар огласио се након што је избио скандал на аеродрому у Подгорици када је жена у авион унела плинске боце. Душан Свилар огласио се након што је избио скандал на аеродрому у Подгорици када је жена у авион унела плинске… »
Након скандала са плинским боцама на лету за Београд: Огласио се Душан Свилар: "а мени су пре 10 дана направили проблем као…

Након скандала са плинским боцама на лету за Београд: Огласио се Душан Свилар: "а мени су пре 10 дана направили проблем као…

Блиц 24.07.2023
Агенција за цивилно ваздухопловство покренула је истрагу након инцидента на лету из Подгорице за Београд када је извесна женска особа након регуларних контрола у авион унела на лет две плинске боце средње величине. Певач Душан… »
Скандал на лету за Београд: Обезбеђење заспало, путница унела строго забрањен предмет у авион: Кад га је показала пилоту он…

Скандал на лету за Београд: Обезбеђење заспало, путница унела строго забрањен предмет у авион: Кад га је показала пилоту он…

Блиц 23.07.2023
Након што је на лету из Подгорице за Београд једна женска особа без проблема прошла контрадиверзиону контролу у аеродромској згради и укрцала се на лет са две плинске боце средње величине, Агенција за цивилно ваздухопловство… »

Вести дана »