Povezane vesti

Skandal na Aerodromu u Podgorici: Ušla u avion za Beograd sa plinskim bocama

Skandal na Aerodromu u Podgorici: Ušla u avion za Beograd sa plinskim bocama

Dnevnik 24.07.2023
Na letu iz Podgorice jedna ženska osoba ukrcala se sa dve plinske boce srednje veličine, potvrđeno je "Vijestima". Kako je rečeno, na letu iz Podgorice za Beograd jedna ženska osoba bez problema je prošla kontradiverzionu kontrolu u aerodromskoj… »
Zbog skandala s plinskom bocom na aerodromu u crnoj gori, oglasio se pevač - "a meni su napravili problem kao nigde"

Zbog skandala s plinskom bocom na aerodromu u crnoj gori, oglasio se pevač - "a meni su napravili problem kao nigde"

Mondo 24.07.2023
Dušan Svilar oglasio se nakon što je izbio skandal na aerodromu u Podgorici kada je žena u avion unela plinske boce. Dušan Svilar oglasio se nakon što je izbio skandal na aerodromu u Podgorici kada je žena u avion unela plinske boce. Agencija za… »
Nakon skandala sa plinskim bocama na letu za Beograd: Oglasio se Dušan Svilar: "a meni su pre 10 dana napravili problem kao…

Nakon skandala sa plinskim bocama na letu za Beograd: Oglasio se Dušan Svilar: "a meni su pre 10 dana napravili problem kao…

Blic 24.07.2023
Agencija za civilno vazduhoplovstvo pokrenula je istragu nakon incidenta na letu iz Podgorice za Beograd kada je izvesna ženska osoba nakon regularnih kontrola u avion unela na let dve plinske boce srednje veličine. Pevač Dušan Svilar ovim povodom se… »
Skandal na letu za Beograd: Obezbeđenje zaspalo, putnica unela strogo zabranjen predmet u avion: Kad ga je pokazala pilotu on…

Skandal na letu za Beograd: Obezbeđenje zaspalo, putnica unela strogo zabranjen predmet u avion: Kad ga je pokazala pilotu on…

Blic 23.07.2023
Nakon što je na letu iz Podgorice za Beograd jedna ženska osoba bez problema prošla kontradiverzionu kontrolu u aerodromskoj zgradi i ukrcala se na let sa dve plinske boce srednje veličine, Agencija za civilno vazduhoplovstvo pokrenula je istragu o… »

Vesti dana »