Повезане вести

Бодановић о изостанку Јокића: Пријатељски ми је рекао да није ментално спреман за СП

Бодановић о изостанку Јокића: Пријатељски ми је рекао да није ментално спреман за СП

Еуроневс 24.07.2023
Репрезентативац Србије Богдан Богдановић разговарао је са окупљеним новинарима, после одржане конференције за медије уочи почетка припрема за Светско првенство у кошарци. Новопечени капитен "орлова" није био нешто нарочито речин… »
ВИДЕО Погледајте где се налази и шта ради Јокић и то док је читава Србија чека његову одлуку

ВИДЕО Погледајте где се налази и шта ради Јокић и то док је читава Србија чека његову одлуку

Нова 24.07.2023
"Да сам паук", орио се хит Ере Ојданића док је плесао Никола Јокић. Српски центар се појавио на једном весељу на ком је славио трофеј који је освојио у коњичком спорту. НБА шампион је деловало веселије док је прослављао овај… »
Богдановић: Криво ми је јер знам како је лако играти са Јокићем

Богдановић: Криво ми је јер знам како је лако играти са Јокићем

Нова 24.07.2023
Капитен отворено. Богдан Богдановић, нови капитен репрезентације Србије, на окупљају кошаркаша пред почетак припрема за Светско првенство, истакао је да је срећан због тога што је добио част да носи капитенску траку: „Мислим да… »
Даниловић: Надао сам се и да ће Јокић играти...

Даниловић: Надао сам се и да ће Јокић играти...

Спортски журнал 24.07.2023
Председник КС Србије сагласан са селектором у погледу амбиција на Мундобаскету. Предраг Даниловић, председник КСС, први се обратио новинарима на конференцији за медије. - Као што знате пред нама је Светско првенство и пре њега… »
Светислав Пешић саопштио списак кандидата за предстојећи Мундобаскет: Циљ пласман на Олимпијске игре

Светислав Пешић саопштио списак кандидата за предстојећи Мундобаскет: Циљ пласман на Олимпијске игре

Данас 24.07.2023
Селектор Кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић саопштио је списак играча који ће бити позвани на припреме за предстојеће Светско првенство, које се од 25. августа до 10. септембра игра у Јапану, Индонезији и… »
Црне слутње се обистиниле: Пешић објавио списак - без Јокића и Мицића на Мундобаскету!

Црне слутње се обистиниле: Пешић објавио списак - без Јокића и Мицића на Мундобаскету!

Еуроневс 24.07.2023
Црне слутње су се обистиниле. Никола Јокић неће играти на Светском првенству, које се одржава од 25. августа до 10. септембра, што је данас потврдио и селекетор кошаркашке реперзентације Србије Светислав Пешић. Поред, по… »
Селекторова последња опомена: "медаља неће бити!" Играчи су најбољи, али ће нам се смејати и Хрвати!

Селекторова последња опомена: "медаља неће бити!" Играчи су најбољи, али ће нам се смејати и Хрвати!

Мондо 24.07.2023
Након што је саопштио списак играча за Светско првенство, селектор Пешић одржао бурну конференцију. Након што је саопштио списак играча за Светско првенство, селектор Пешић одржао бурну конференцију. Селектор Србије Светислав… »
Предраг Даниловић: Очекивао сам да ће Никола Јокић играти на Светском првенству

Предраг Даниловић: Очекивао сам да ће Никола Јокић играти на Светском првенству

Еуроневс 24.07.2023
Председник кошаршкашког Савеза Србије Предраг Даниловић говорио је укратко на конференцији за медије одржаној пред почетак припрема за Мундобаскет, кој се од 25. августа до 10. септембра игра у Индонезији, Филипинима и Јапану… »
Пешић: И без Јокића циљ су Олимпијске игре

Пешић: И без Јокића циљ су Олимпијске игре

Спортски журнал 24.07.2023
Селектор је открио и разлоге због којих на окупљању нису били Покушевски, Јовић, Јарамаз и Петрушев. Светислав Пешић, био је, с обзиром на списак врло смирен. Није показивао песимизам, напротив одлучно је рекао да одсуство… »
Светислав Пешић саопштио списак: Селектор открио зашто Јокић не игра, дотакао се и амбиција на Мундобаскету (видео)

Светислав Пешић саопштио списак: Селектор открио зашто Јокић не игра, дотакао се и амбиција на Мундобаскету (видео)

Вечерње новости 24.07.2023
СЕЛЕКТОР Србије Светислав Пешић саопштио је списак од 20 играча на које рачуна за предстојећи Мундобаскет. ФОТО: М. Вукадиновић Искусни стручњак је потврдио да Никола Јокић и Василије Мицић неће бити у екипи. Он је говорио о… »
Пешић: Циљ Париз, Јокић није физички и ментално спреман

Пешић: Циљ Париз, Јокић није физички и ментално спреман

Спорт клуб 24.07.2023
Селектор српских кошаркаша Светислав Пешић саопштио је списак играча на које рачуна за предстојеће Светско првенство у Јапану, Индонезији и Филипинима, а такође је истакао да 'Орлови' имају јасан циљ на том такмичењу… »
УЖИВО - Ово је циљ који Србија ПО СВАКУ ЦЕНУ мора да оствари на СП!

УЖИВО - Ово је циљ који Србија ПО СВАКУ ЦЕНУ мора да оствари на СП!

Спортске.нет 24.07.2023
Селектор Светислав Пешић је данас објавио списак играча на које рачуна на стартру припрема за Светско првенство. Било је, наравно, речи и о онима којих из различитих разлога нема на списку, а селектор је убрзо подсетио да је и… »
УЖИВО - Богдан: ''Част је бити капитен ове земље!''

УЖИВО - Богдан: ''Част је бити капитен ове земље!''

Спортске.нет 24.07.2023
На предстојећем Мундобаскету који почиње за месец дана у Јапану, Индонезији и Филипинима, репрезентацију Србије ће као нови капитен тима предводити Богдан Богдановић, кошаркаш Атланте. Пре него што је селектор Пешић објавио… »
Србија на СП без Јокића, Мицића, Калинића…

Србија на СП без Јокића, Мицића, Калинића…

Спорт клуб 24.07.2023
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић објавио је списак играча на које рачуна за припреме за предстојеће Светско првенство. На списку играча, као што се и претпостављало, нема Николе Јокића, али ни Василија… »
Јокић и Мицић одбили - Пешић открио детаље: "Ово што кажем је права истина!"

Јокић и Мицић одбили - Пешић открио детаље: "Ово што кажем је права истина!"

Мондо 24.07.2023
Србија ће на Светском првенству играти без Николе Јокића и Василија Мицића. Србија ће на Светском првенству играти без Николе Јокића и Василија Мицића. Селектор Србије Светислав Пешић саопштио је списак репрезентације пред… »
Србија због Јокића на Мундобаскету! Никола донео две најважније победе, па одбио да иде на Светско првенство!

Србија због Јокића на Мундобаскету! Никола донео две најважније победе, па одбио да иде на Светско првенство!

Мондо 24.07.2023
Репрезентација Србије пласман на Светско првенство обезбедила јер је Никола Јокић заиграо у веома тешкој ситуацији и донео две победе тиму. Репрезентација Србије пласман на Светско првенство обезбедила јер је Никола Јокић заиграо… »
Где је Никола Јокић? Србија се хвата за главу због њега, а он се проводи уз Еру Ојданића (видео)

Где је Никола Јокић? Србија се хвата за главу због њега, а он се проводи уз Еру Ојданића (видео)

СВИ причају о Николи Јокићу и репрезентацији Србије, а он... Центар Денвера је протеклог викенда организовао велико славље због успеха које су постигли његови коњи. Фото: Принтскрин Јокић је прославио тријумфе уз песму Ере… »
Без Јокића на Мундобаскету

Без Јокића на Мундобаскету

Политика 24.07.2023
Велики ударац за „орлове” на предстојећој планетарној смотри. Лоше вести за све навијаче који су са нестрпљењем очекивали почетак Светског првенства у кошарци које се од 25. августа до 10. септембра одржава у Јапану, Индонезији… »
У звезду не могу Хрвати, а за Србију странци! Огласио се Пешић: Код мене не може, али десиће се!

У звезду не могу Хрвати, а за Србију странци! Огласио се Пешић: Код мене не може, али десиће се!

Мондо 24.07.2023
Селектор "орлова" Светислав Пешић реаговао после прича да би за Србију могли да играју странци. Селектор "орлова" Светислав Пешић реаговао после прича да би за Србију могли да играју странци. Селектор мушке кошаркашке… »
Селектор Пешић излази пред новинаре – ко ће представљати Србију на Мундобаскету

Селектор Пешић излази пред новинаре – ко ће представљати Србију на Мундобаскету

РТС 24.07.2023
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић ће у 16 часова у Краун плази обелоданити списак кандидата за наступ на предстојећем Мундобаскету. Медији претходних дана пишу да се велики број репрезентативаца неће… »
Јокић већ четврти пут отказао Србији! Најбољи је на свету, а ништа немамо од тога - Зашто, Никола?

Јокић већ четврти пут отказао Србији! Најбољи је на свету, а ништа немамо од тога - Зашто, Никола?

Мондо 24.07.2023
Никола Јокић се неће наћи на списку селектора Светислава Пешић за Мундобаскет 2023, што је четврти пут да отказује у седам турнира. Никола Јокић се неће наћи на списку селектора Светислава Пешић за Мундобаскет 2023, што је… »
Никола не може, а најбољи саиграч из Денвера хоће: Канађанин потписао уговор - увек је ту за репрезентацију!

Никола не може, а најбољи саиграч из Денвера хоће: Канађанин потписао уговор - увек је ту за репрезентацију!

Мондо 24.07.2023
Навијачи Денвера ће на Светском првенству гледати само половину најбољег тандема лиге - Никола Јокић не иде са Србијом, а Џамал Мареј предводи Канаду! Навијачи Денвера ће на Светском првенству гледати само половину најбољег… »
Идемо: Кад супруга Николе Јокића чује да јој муж није у репрезентацији... (фото)

Идемо: Кад супруга Николе Јокића чује да јој муж није у репрезентацији... (фото)

ОЧЕКИВАНО Никола Јокић неће играти за Србију. Други сценарио нисмо ни очекивали пошто је освојио НБА лигу. А поучени прошлошћу, звезда Денвера је облачила национални дрес само када му је то било потребно да се што боље спреми за… »
"Више га немојте звати, па нек је и џордан!" Јокић одлучио, а коментари пљуште - ево шта мисле навијачи!

"Више га немојте звати, па нек је и џордан!" Јокић одлучио, а коментари пљуште - ево шта мисле навијачи!

Мондо 24.07.2023
Србија ни овог лета неће рачунати на Николу Јокића, који је поново саопштио селектору да пропушта мечеве репрезентације. Србија ни овог лета неће рачунати на Николу Јокића, који је поново саопштио селектору да пропушта мечеве… »
"Орлови" лете без Јокића: Гаси се златна грозница пред Мундобаскет

"Орлови" лете без Јокића: Гаси се златна грозница пред Мундобаскет

ОД 32 учесника предстојећег Светског првенства у Јапану, Индонезији и Филипинима (25. август - 10. септембар), списак репрезентативаца још нису објавили Ангола, Зеленортска Острва, Доминиканска Република, Египат, Јордан… »
Није само Никола Јокић: Ове велике звезде пропуштају Светско првенство у кошарци

Није само Никола Јокић: Ове велике звезде пропуштају Светско првенство у кошарци

Вечерње новости 23.07.2023
СВЕТСКО првенство у кошарци је сваким даном све ближе, али доста врхунских играча неће бити део надметања које се одржава у Јапану, Филипинима и Индонезији. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Сигурно да је све љубитеље игре под обручима у… »
Амерички новинари запањени: Сазнали да Никола Јокић неће да игра за Србију на Светском првенству и овако реаговали

Амерички новинари запањени: Сазнали да Никола Јокић неће да игра за Србију на Светском првенству и овако реаговали

Вечерње новости 23.07.2023
НАЈНОВИЈЕ вести из света кошарке, а свакако једна од најважнијих, је да Никола Јокић неће играти за Србију на овогодишњем Светском првенству. То је око поднева "продрмало" нашу земљу, а како је у то време ноћ била у Сједињеним… »

Вести дана »