Повезане вести

Светислав Пешић потврдио да неће звати странаце у репрезентацију : Док сам ја тренер они неће играти за Србију

Светислав Пешић потврдио да неће звати странаце у репрезентацију : Док сам ја тренер они неће играти за Србију

Данас 24.07.2023
Селектор Светислав Пешић поновио је на данашњој конференцији за медије да „странци“ неће наступати за кошаркашку репрезентацију Србије док је он на клупи националног тима. – Што се тиче странаца, да понавим: У овом тренутку није… »
Пешић пред камерама објавио списак! Селектор проговорио о Јокићу, Мицићу и отказима: "Никола је тек јутрос рекао не"

Пешић пред камерама објавио списак! Селектор проговорио о Јокићу, Мицићу и отказима: "Никола је тек јутрос рекао не"

Мондо 24.07.2023
Пешић је саопштио списак и одговарао је на питања медија на конференцији. Пешић је саопштио списак и одговарао је на питања медија на конференцији. Кошаркашка репрезентација Србије ће од 25. августа наступити на Светском… »
Странац ће играти за Србију сигурно! Пешића питали за Теодосића и натурализоване играче: "Нисмо нашли правог сада"

Странац ће играти за Србију сигурно! Пешића питали за Теодосића и натурализоване играче: "Нисмо нашли правог сада"

Мондо 24.07.2023
Светислав Пешић причао је о странцима у репрезентацији и позивању Милоша Теодосића. Светислав Пешић причао је о странцима у репрезентацији и позивању Милоша Теодосића. Светислав Пешић тврди да ће странци играти за… »
УЖИВО - Пешић о странцу у селекцији Србије: "То ће се сигурно десити"

УЖИВО - Пешић о странцу у селекцији Србије: "То ће се сигурно десити"

Спортске.нет 24.07.2023
Селектор Србије Светислав Пешић одржао је конференцију за медије на којој је саопштио шири списак репрезентације Србије за предстојећи Мундобаскет у Азији. Новинаре је поново занимао став Пешића о странцима у националном тиму… »
Странац у репрезентацији Србије? Огласио се Пешић и разрешио дилему за сва времена

Странац у репрезентацији Србије? Огласио се Пешић и разрешио дилему за сва времена

Вечерње новости 24.07.2023
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић поручио је да за национални тим, докле год је он на тој функцији, неће играти страни кошаркаш. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Пешић је гостовао у емисији "Спортлајт" на "Спорт… »
Пешић о странцима у репрезентацији Србије: "Вероватно не, као у Звезди..."

Пешић о странцима у репрезентацији Србије: "Вероватно не, као у Звезди..."

Спортске.нет 24.07.2023
Читава Србије жељно ишчекује конференцију за медије селектора Србије Светислава Пешића на којој би требало да саопшти списак играча на које рачуна на предстојећем Мундобаскету у Азији. Почетак догађаја заказан је за 16 часова… »
Пешић за СК: Док сам ја ту, вероватно неће бити странаца

Спорт клуб 24.07.2023
Селектор српских кошаркаша Светислав Пешић рекао је приликом гостовања у емисији “Спортлигхт” Спорт Клуба да није против странаца у репрезентацијама, али да се за сада он неће одлучити да позове неког од њих. Последњих година… »

Спорт клуб 24.07.2023
Селектор српских кошаркаша Светислав Пешић рекао је приликом гостовања у емисији “Спортлигхт” Спорт Клуба да није против странаца у репрезентацијама, али да се за сада он неће одлучити да позове неког од њих. Последњих година… »

Вести дана »