Povezane vesti
Svetislav Pešić potvrdio da neće zvati strance u reprezentaciju: Dok sam ja trener, oni neće igrati za Srbiju
Danas 24.07.2023
Selektor Svetislav Pešić ponovio je na današnjoj konferenciji za medije da „stranci“ neće nastupati za košarkašku reprezentaciju Srbije dok je on na klupi nacionalnog tima. – Što se tiče stranaca, da ponavim: U ovom trenutku nije potreba… »
Svetislav Pešić potvrdio da neće zvati stranace u reprezentaciju : Dok sam ja trener oni neće igrati za Srbiju
Danas 24.07.2023
Selektor Svetislav Pešić ponovio je na današnjoj konferenciji za medije da „stranci“ neće nastupati za košarkašku reprezentaciju Srbije dok je on na klupi nacionalnog tima. – Što se tiče stranaca, da ponavim: U ovom trenutku nije potreba… »
Pešić pred kamerama objavio spisak! Selektor progovorio o Jokiću, Miciću i otkazima: "Nikola je tek jutros rekao ne"
Mondo 24.07.2023
Pešić je saopštio spisak i odgovarao je na pitanja medija na konferenciji. Pešić je saopštio spisak i odgovarao je na pitanja medija na konferenciji. Košarkaška reprezentacija Srbije će od 25. avgusta nastupiti na Svetskom prvenstvu na… »
UŽIVO - Pešić o strancu u selekciji Srbije: "To će se sigurno desiti"
Sportske.net 24.07.2023
Selektor Srbije Svetislav Pešić održao je konferenciju za medije na kojoj je saopštio širi spisak reprezentacije Srbije za predstojeći Mundobasket u Aziji. Novinare je ponovo zanimao stav Pešića o strancima u nacionalnom timu Srbije, o čemu je i… »
Stranac će igrati za Srbiju sigurno! Pešića pitali za Teodosića i naturalizovane igrače: "Nismo našli pravog sada"
Mondo 24.07.2023
Svetislav Pešić pričao je o strancima u reprezentaciji i pozivanju Miloša Teodosića. Svetislav Pešić pričao je o strancima u reprezentaciji i pozivanju Miloša Teodosića. Svetislav Pešić tvrdi da će stranci igrati za reprezentaciju Srbije u… »
Stranac u reprezentaciji Srbije? Oglasio se Pešić i razrešio dilemu za sva vremena
Večernje novosti 24.07.2023
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić poručio je da za nacionalni tim, dokle god je on na toj funkciji, neće igrati strani košarkaš. FOTO: FIBA.Basketball Pešić je gostovao u emisiji "Sportlajt" na "Sport klubu" i tom… »
Pešić o strancima u reprezentaciji Srbije: "Verovatno ne, kao u Zvezdi..."
Sportske.net 24.07.2023
Čitava Srbije željno iščekuje konferenciju za medije selektora Srbije Svetislava Pešića na kojoj bi trebalo da saopšti spisak igrača na koje računa na predstojećem Mundobasketu u Aziji. Početak događaja zakazan je za 16 časova, ali pre toga… »
Pešić za SK: Dok sam ja tu, verovatno neće biti stranaca
Sport klub 24.07.2023
Selektor srpskih košarkaša Svetislav Pešić rekao je prilikom gostovanja u emisiji “Sportlight” Sport Kluba da nije protiv stranaca u reprezentacijama, ali da se za sada on neće odlučiti da pozove nekog od njih. Poslednjih godina postao je trend… »
Pešić za SK: Dok sam ja tu, verovatno neće biti stranaca
Sport klub 24.07.2023
Selektor srpskih košarkaša Svetislav Pešić rekao je prilikom gostovanja u emisiji “Sportlight” Sport Kluba da nije protiv stranaca u reprezentacijama, ali da se za sada on neće odlučiti da pozove nekog od njih. Poslednjih godina postao je trend… »
Vesti dana »
Veštačenje pokazalo: Nadstrešnica bila teža 23 tone od dozvoljenog opterećenja
Radio 021 pre 5 satijoš 39 povezanih
BLOG Poljoprivrednici zajedno sa studentima u Novom Sadu čekaju Novu godinu: I akademci iz Beograda i Niša se okupljaju u svojim gradovima
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Oglasila se majka male Danke Ilić! Ukinuto rešenje o potvrđivanju optužnice: "Moram da se konsultujem sa advokatom"
Mondo pre 8 satijoš 26 povezanih