Povezane vesti
Ćekonu zlato na 50 delfin, trojica podelila srebro!
Sportski žurnal 24.07.2023
Daglas najbolja na 200 mešovito, dve zlatne medalje za kineske plivače u Fukuoki. Italijanski Tomas Ćekon osvojio je zlatnu medalju u trci na 50 metara delfin na Svetskom prvenstvu u Fukuoki. Ćekon je do zlata stigao rezultatom 22,68 sekundi. Srebro… »
Čabin ugao: Kinez bi mogao da ugrozi Pitija
Sport klub 24.07.2023
Čaba Silađi, proslavljeni reprezentativac Srbije, iznosiće ekskluzivno za Sport klub svoje impresije tokom trajanja plivačkih takmičenja na Svetskom prvenstvu u Fukuoki. „Drugog dana u momu fokusu je bila „moja“ discpilina – 100 prsno. Lepo… »
Kinezima dva zlata, zablistali Čekon i Daglas
Sport klub 24.07.2023
Dva zlata za Kinu, pobede Tomasa Čekona na 50 delfin i Kejt Daglas na 200 mešovito obeležili su drugi dan plivačkih takmičenja na Svetskom prvenstvu u plivanju u Fukuoki. Finalni program je sjajnom trkom na 100 prsno otvorio Kinez Haijang Kin. Slavio… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 4 satijoš 2 povezane