Povezane vesti
Manekenka slađana je živi potomak Nikole tesle "Svi reaguju kad mi čuju prezime, dosta puta mi je to i odmoglo"
Dnevnik 24.07.2023
Slađana Tesla, naša proslavljena manekenka, često intrigira javnost zbog svog slavnog prezimena. Jedan od najcenjenijih naučnika u istoriji, Nikola Tesla je njen dalji deda-stric. Smazra da sa svojim pretkom ima mnogo sličnosti, a uvek sitiče kao je… »
Srpkinja koja je pokorila svet je potomak Nikole tesle! Zgodna manekenka - "Prezime mi je više odmoglo, nego pomoglo!"
Mondo 24.07.2023
Nikola Tesla rođen je 1856. godine u Smiljanu, a iza sebe je ostavio mali broj potomaka, među kojima je i jedna svetski poznata naša manekenka. Nikola Tesla rođen je 1856. godine u Smiljanu, a iza sebe je ostavio mali broj potomaka, među kojima je i… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Misija OEBS u Prištini: Overa listi proceduralna stvar, treba da bude oslobođena politike
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Žigmanov i Starović ponudili privremen smeštaj ljudima čiji su domovi izgoreli u požaru na Adi Ciganliji (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana