Povezane vesti
Skeniranje očne jabučice i digitalni token: Worldcoin, kriptovaluta Sama Altmana, raste prvog dana trgovanja
Euronews 24.07.2023
Worldcoin, pojekat kripovalute, koji je osnovao izvršni direktor OpenAI-ja Sam Altman, ojačao je u ponedeljak i to prvog dana trgovanja. Kako Rojters prenosi, njegova osnovna ponuda je "digitalni pasoš" koji treba da dokaže da je njegov nosilac čovek i… »
Worldcoin, token Sama Altmana, raste prvog dana trgovanja
Bloomberg Adria 24.07.2023
Worldcoin, token kripto-projekta čiji je suosnivač izvršni direktor OpenAI-ja Sam Altman, ojačao je u ponedeljak, prvog dana trgovanja, dok se investitori nagomilavaju oko euforije u vezi sa veštačkom inteligencijom (engl. artificial intelligence - AI)… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 81 povezana

Ima mrtvih u napadu na sinagogu, opsadno stanje u Mančesteru! Muškarac autom naleteo na ljude, pa ih izbo: Sumnja se da je imao bombu (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 38 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 61 povezana

Student iz Srbije na jednom od presretnutih brodova s pomoći za Gazu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih