Повезане вести

„То место као да је проклето, ово није први пут да се дешавају несреће“: Тинејџери из Врчина настрадали недалеко од куће…

„То место као да је проклето, ово није први пут да се дешавају несреће“: Тинејџери из Врчина настрадали недалеко од куће…

Нова 25.07.2023
Младић Вук Г. (18) и девојчица А. Б. (15), док је њихова пријатељица М. Ђ. (17) повређена, у понедељак у стравичној саобраћајној несрећи у Врчину. Несрећа се догодила када је теретни воз налетео на аутомобил у ком су били… »
Ево како је девојка која је преживела несрећу код Врчина! Најближи друг и другарица погинули: "Не зна шта се десило!"

Ево како је девојка која је преживела несрећу код Врчина! Најближи друг и другарица погинули: "Не зна шта се десило!"

Мондо 25.07.2023
Преживела тинејџерка није била свесна шта се тачно десило са њеним пријатељима, знала је само да су тешко повређени. Преживела тинејџерка није била свесна шта се тачно десило са њеним пријатељима, знала је само да су тешко… »
Воз налетео на аутомобил на пружном прелазу у Врчину, погинули 18-годишњи младић и 15-годишња девојчица

Воз налетео на аутомобил на пружном прелазу у Врчину, погинули 18-годишњи младић и 15-годишња девојчица

РТС 25.07.2023
Две особе су погинуле, а једна је повређена када је воз налетео на аутомобил на пружном прелазу у Врчину, речено је РТС-у у Хитној помоћи. Хитна помоћ примила је позив у у 23.35, а на терен су изашле две екипе, рекла је за РТС… »
Прве слике са места несреће у Врчину! Тело страдале девојке нађено испод возача: Чуо се јак ударац, а онда женски јауци

Прве слике са места несреће у Врчину! Тело страдале девојке нађено испод возача: Чуо се јак ударац, а онда женски јауци

Мондо 25.07.2023
На пружном прелазу у Врчину се у уторак увече догодила тешка саобраћајна несрећа у којем су страдали младић (18) и његова сапутница (15), док је повреде задобила њихова другарица (17). На пружном прелазу у Врчину се у уторак… »
Погинули тинејџер код Врчина син познатог доктора! Мештани огорчени, упозоравали годинама на пругу: Нема рампе?!

Погинули тинејџер код Врчина син познатог доктора! Мештани огорчени, упозоравали годинама на пругу: Нема рампе?!

Мондо 25.07.2023
На овом празном прелазу нема рампе, а у смеру у којем су тинејџери који су погинули ишли нема ни знака стоп. На овом празном прелазу нема рампе, а у смеру у којем су тинејџери који су погинули ишли нема ни знака стоп. "Они су… »
„Није ми се јављала на мобилни, а онда ме је позвала комшиница и рекла да дођем на прелаз“: Мајка девојчице (15) која је…

„Није ми се јављала на мобилни, а онда ме је позвала комшиница и рекла да дођем на прелаз“: Мајка девојчице (15) која је…

Нова 25.07.2023
"Око десет ми је рекла да иде напоље. У неко доба сам је позвала на мобилни и она се није јавила. Помислила сам зваће није чула телефон. После десет минута ми је позвонио телефон. Непознат број, помислила сам Анђа ме зове, са… »
"Само су ми дали да јој пољубим руку"! Исповест мајке погинуле девојчице (15) у Врчину: Видела сам ћерку покривену

"Само су ми дали да јој пољубим руку"! Исповест мајке погинуле девојчице (15) у Врчину: Видела сам ћерку покривену

Мондо 25.07.2023
Мајка девојчице (15) која је погинула у Врчину након што је воз налетео на аутомобил огорчено коментарише пружни прелаз. Мајка девојчице (15) која је погинула у Врчину након што је воз налетео на аутомобил огорчено коментарише… »
Ово су тинејџери који су погинули на прузи код Врчина! Били добри другари, огласио се и отац младића: Све је ово болно!

Ово су тинејџери који су погинули на прузи код Врчина! Били добри другари, огласио се и отац младића: Све је ово болно!

Мондо 25.07.2023
Настрадали младић био је син познатог доктора, а са родитељима и браћом и сестрама живео је у Врчину. Настрадали младић био је син познатог доктора, а са родитељима и браћом и сестрама живео је у Врчину. Младић В. Г. (18) и… »
"Била је покривена, дали су ми само да јој пољубим руку": Мајка девојчице (15) која је погинула у несрећи код Врчина…

"Била је покривена, дали су ми само да јој пољубим руку": Мајка девојчице (15) која је погинула у несрећи код Врчина…

Блиц 25.07.2023
"Око десет ми је рекла да иде напоље. У неко доба сам је позвала на мобилни и она се није јавила. Помислила сам зваће није чула телефон. После десет минута ми је позвонио телефон. Непознат број, помислила сам Анђа ме зове, са… »
Несрећа у Врчину: Воз ударио аутомобил, погинули девојчица и младић!

Несрећа у Врчину: Воз ударио аутомобил, погинули девојчица и младић!

Блиц 25.07.2023
Две младе особе су погинуле, а још једна је повређена у тешкој саобраћајној несрећи, ноћас нешто пре поноћи, на пружном прелазу код Врчина када је воз ударио у путничко возило, речено је Тањугу у Хитној помоћи Врчин. Како је… »
ФОТО Делови „пежоа“ у ком су погинули тинејџери расути поред пруге, комшије у шоку: „Не знамо како ће њихови родитељи ово…

ФОТО Делови „пежоа“ у ком су погинули тинејџери расути поред пруге, комшије у шоку: „Не знамо како ће њихови родитељи ово…

Нова 25.07.2023
Комшије и познаници тинејџера старих 18 и 15 године, који су настрадали у тешкој саобраћајној несрећи у Врчину када је на њих, док су били у аутомобилу, налетео воз, и даље су у шоку због свега што се догодило. Како причају за… »
Тешка саобраћајна несрећа у Врчину: Воз ударио путничко возило, две особе погинуле, једна повређена

Тешка саобраћајна несрећа у Врчину: Воз ударио путничко возило, две особе погинуле, једна повређена

Еуроневс 25.07.2023
Две младе особе су погинуле, а још једна је повређена у тешкој саобраћајној несрећи, ноћас нешто пре поноћи, на пружном прелазу код Врчина када је воз ударио у путничко возило, речено је Тањугу у Хитној помоћи Врчин. Како је… »
"Возач је једва дисао, њу смо извукли кроз прозор!" Девојка која је притрчала после несреће у Врчину - било је страшно!

"Возач је једва дисао, њу смо извукли кроз прозор!" Девојка која је притрчала после несреће у Врчину - било је страшно!

Мондо 25.07.2023
Девојка која је притрчала да помогне тинејџерима у чији је аутомобил ударио воз у Врчину је описала детаље језиве несреће. Девојка која је притрчала да помогне тинејџерима у чији је аутомобил ударио воз у Врчину је описала… »
Инфраструктура железнице: У несрећи на путном прелазу код Врчина настрадале две особе

Инфраструктура железнице: У несрећи на путном прелазу код Врчина настрадале две особе

Бета 25.07.2023
У несрећи на пружном прелазу код Врчина настрадале су две особе када је на аутомобил које је прелазило пругу налетео теретни воз, саопштила је данас Инфраструктура железнице Србије. Несрећа се догодила синоћ у 23.35 на пружном… »
Настрадали Вук син познатог лекара: Прве слике са места несреће у Врчину где је погинуло двоје тинејџера: "Жалили смо се…

Настрадали Вук син познатог лекара: Прве слике са места несреће у Врчину где је погинуло двоје тинејџера: "Жалили смо се…

Блиц 25.07.2023
"Они су ишли узбрдо, нису могли да дивљају и да иду брзо. Воз када пролази туда не свира. Уопште не може да се види", причају за "Блиц" мештани Врчина који живе недалеко од места где се ноћас догодила стравична несрећа у којој… »

Радио сто плус 25.07.2023
Несрећа се догодила синоћ у 23.35 на пружном прелазу измедју Врчина и Липа, који је обезбеђен саобраћајним знаковима друмске сигнализације на путу. У тој несрећи погинули су петнаестогодишњи младић и осамнаестогодишња девојка… »
Ово је младић (18) који је страдао са тинејџерком (15) код Врчина! Воз налетео на њих - једна девојка (17) повређена!

Ово је младић (18) који је страдао са тинејџерком (15) код Врчина! Воз налетео на њих - једна девојка (17) повређена!

Мондо 25.07.2023
Возач аутомобила В.Г. (18) погинуо је на месту, заједно са путницом из возила, девојчицом (15). Возач аутомобила В.Г. (18) погинуо је на месту, заједно са путницом из возила, девојчицом (15) У саобраћајној несрећи која се… »
Судар воза и аутомобила на пружном прелазу у Врчину, две особе погинуле

Судар воза и аутомобила на пружном прелазу у Врчину, две особе погинуле

Инсајдер 25.07.2023
У саобраћајној несрећи која се синоћ догодила око 23.35 часова две особе су погинуле, а једна је повређена, саопштила је служба Хитне помоћи. Како је наведено, у несрећи су учествовали воз и аутомобил, а сударили су се на пружном… »
Ово је младић који је страдао у несрећи у Врчину: Био за воланом „пежоа“ са девојчицом (15) и тинејџерком (17), када је на…

Ово је младић који је страдао у несрећи у Врчину: Био за воланом „пежоа“ са девојчицом (15) и тинејџерком (17), када је на…

Нова 25.07.2023
У судару путничког возила и локомотиве погинуло је двоје младих Вук Г. (18) и А.Б. (15), а лекари су по доласку на терен могли само да констатују смрт тинејџера. Несрећа се догодила синоћ, када је воз налетео на "пежо" у којем… »
Двоје младих погинуло на пружном прелазу код Врчина, воз ударио у аутомобил

Двоје младих погинуло на пружном прелазу код Врчина, воз ударио у аутомобил

Луфтика 25.07.2023
Две младе особе су погинуле, а још једна је повређена у тешкој саобраћајној несрећи нешто пре поноћи, на пружном прелазу код Врчина када је воз ударио у путничко возило. То је Тањугу речено у Хитној помоћи Врчин. Како је… »
Ово је младић који је страдао у Врчину: Био за воланом "пежоа" са девојчицом (15) и тинејџерком (17), када је на њих…

Ово је младић који је страдао у Врчину: Био за воланом "пежоа" са девојчицом (15) и тинејџерком (17), када је на њих…

Блиц 25.07.2023
Вук Г. (18) и А.Б. (15) страдали су синоћ у Врчину, када је воз налетео на "пежо" у којем су били тинејџери, заједно са М.Ђ. (17), која је повређена. Синоћ око 23:30 часова на железничком пружном прелазу Врчин, жележничка… »
Детаљи несреће у Врчину! Тинејџери погинули на обележеном прелазу: Воз налетео на аутомобил, једна особа повређена

Детаљи несреће у Врчину! Тинејџери погинули на обележеном прелазу: Воз налетео на аутомобил, једна особа повређена

Мондо 25.07.2023
Воз у Врчину је наишао у тренутку кад је аутомобил прелазио пругу. Воз у Врчину је наишао у тренутку кад је аутомобил прелазио пругу. На пружном прелазу у Врчину погинуле су две особе кад је воз налетео на аутомобил. Једна… »
Судар воза и аутомобила у Врчину, погинуло двоје младих, девојка повређена

Судар воза и аутомобила у Врчину, погинуло двоје младих, девојка повређена

Н1 Инфо 25.07.2023
Судар воза и аутомобила у Врчину, две особе погинуле и једна је повређена

Судар воза и аутомобила у Врчину, две особе погинуле и једна је повређена

Данас 25.07.2023
У саобраћајној несрећи која се синоћ догодила око 22.35 часова две особе су погинуле, а једна је повређена, саопштила је служба Хитне помоћи. Како је наведено, у несрећи су учествовали воз и аутомобил, а сударили су се на пружном… »

Вести дана »