Povezane vesti
Deca, zdravlje i vrućine: Pet saveta za roditelje kako da s bebama i malom decom podnesu toplotni talas
Danas 25.07.2023
Marija ima bebu od dva meseca i brojna pitanja kako da njen sin što bezbolnije podnese ovogodišnje vrućine. Ne olakšava joj ni to što ona voli leto i da joj bude toplo. „Ja sam izrod, jer je ovo moje omiljeno vreme. „Ipak, problematično je sa bebom jer… »
Deca, zdravlje i vrućine: Pet saveta za roditelje kako da s bebama i malom decom podnesu toplotni talas
Južne vesti 25.07.2023
Marija ima bebu od dva meseca i brojna pitanja kako da njen sin što bezbolnije podnese ovogodišnje vrućine. Ne olakšava joj ni to što ona voli leto i da joj bude toplo. „Ja sam izrod, jer je ovo moje omiljeno vreme. „Ipak, problematično je sa bebom jer… »
Vesti dana »
Dok se Trump udvara Siju, raste pritisak da se suoči sa Kinom zbog podrške Iranu
Slobodna Evropa pre 44 minutajoš 18 povezanih
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 9 minutajoš 12 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 34 minutajoš 5 povezanih