Povezane vesti
Bela kuća: Ne podržavamo napade unutar Rusije
Vesti online 25.07.2023
Bela kuća je saopštila da ne podržava ukrajinske napade unutar Rusije. – Uopšteno gledano, mi ne podržavamo napade unutar Rusije – rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer na brifingu za novinare u ponedeljak, prenosi Rojters. Rusko… »
Insajder 25.07.2023
Bela kuća je saopštila da ne podržava ukrajinske napade unutar Rusije. "Uopšteno gledano, mi ne podržavamo napade unutar Rusije", rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer na brifingu za novinare u ponedeljak, prenosi Rojters. Rusko… »
RTV 25.07.2023
VAŠINGTON - Bela kuća je saopštila da ne podržava ukrajinske napade unutar Rusije. "Uopšteno gledano, mi ne podržavamo napade unutar Rusije", rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer na brifingu za novinare u ponedeljak, prenosi Rojters… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Orbanom, čestitao mu praznike i dogovorio sastanak u drugoj polovini januara
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Druga žrtva pucnjave u Arilju! Lekari nisu uspeli da spasu ženu, njen muž ubijen na mestu u kafiću tokom proslave
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Raspored KK Crvena zvezda u januaru: Gostovanje u Španiji, pa pet mečeva u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Oglasila se policija o dvostrukom ubistvu u Arilju: Ovako je uhapšen osumnjičeni za zločin u kafiću
Blic pre 2 satajoš 2 povezane