Повезане вести

Адетокумбо: Узмите мене личим на Мбапеа

Адетокумбо: Узмите мене личим на Мбапеа

Спортски журнал 25.07.2023
Двоструки МВП НБА лиге оставила духовиту поруку на Твитер налогу француске звезде. Кад се сазнало за баснословну понуду Ал Хилала упућену Килијану Мбапеу многи су били шокирани. Била је то прилика и за духовите коментаре. Један… »
Јанис и Леброн хоће код Саудијаца: "Личим на Мбапеа!"

Јанис и Леброн хоће код Саудијаца: "Личим на Мбапеа!"

Спортске.нет 25.07.2023
Гигантка понуда Ал Хилала Килијану Мбапеу за годину дана у саудијском клубу постала је предмет дискусија на друштвеним мрежама, које нису заобишле ни највеће спортске звезде. Нападачу ПСЖ-а је понуђено 200 милиона евра за годину… »
"Узмите мене, личим на Мбапеа!" Највеће НБА звезде у неверици због најневероватније понуде Ал Хилала

"Узмите мене, личим на Мбапеа!" Највеће НБА звезде у неверици због најневероватније понуде Ал Хилала

Вечерње новости 25.07.2023
КАД су видели колико дају Килијану Мбапеу и НБА звезде су одједном полуделе за Саудијском Арабијом! Наравно, више у шали него у збиљи, али реакције Леброна Џејмса, Јаниса Адетокумба, асова који зарађују огроман новац, довољно… »
Породица Мбапе спремна да прихвати највећу понуду икада!

Породица Мбапе спремна да прихвати највећу понуду икада!

Спортске.нет 25.07.2023
Килијан Мбапе и даље није одлучио шта ће учинити ако га ПСЖ заиста стави на трансфер листу и запрети му трибинама ако остане, али његова породица не би имала ништа против селидбе у - Саудијску Арабију! Ђанлука Ди Марцио тврди… »
Јанис: Личим на Мбапеа, Леброн: Трчао бих као Форест Гамп

Јанис: Личим на Мбапеа, Леброн: Трчао бих као Форест Гамп

Спорт клуб 25.07.2023
Понуда Ал Хилала да купи Килијана Мбапеа изазвала је велики број реакције не само у фудбалском свету, него и међу врхунских спортистима широм планете. Пари Сен Жермену је понуђено 300 милиона евра за откуп уговора, док би Мбапе… »

Вести дана »