Povezane vesti

Adetokumbo: Uzmite mene ličim na Mbapea

Adetokumbo: Uzmite mene ličim na Mbapea

Sportski žurnal 25.07.2023
Dvostruki MVP NBA lige ostavila duhovitu poruku na Tviter nalogu francuske zvezde. Kad se saznalo za basnoslovnu ponudu Al Hilala upućenu Kilijanu Mbapeu mnogi su bili šokirani. Bila je to prilika i za duhovite komentare. Jedan od njih postavio je Janis… »
Janis i Lebron hoće kod Saudijaca: "Ličim na Mbapea!"

Janis i Lebron hoće kod Saudijaca: "Ličim na Mbapea!"

Sportske.net 25.07.2023
Gigantka ponuda Al Hilala Kilijanu Mbapeu za godinu dana u saudijskom klubu postala je predmet diskusija na društvenim mrežama, koje nisu zaobišle ni najveće sportske zvezde. Napadaču PSŽ-a je ponuđeno 200 miliona evra za godinu dana, a ukupna… »
"Uzmite mene, ličim na Mbapea!" Najveće NBA zvezde u neverici zbog najneverovatnije ponude Al Hilala

"Uzmite mene, ličim na Mbapea!" Najveće NBA zvezde u neverici zbog najneverovatnije ponude Al Hilala

Večernje novosti 25.07.2023
KAD su videli koliko daju Kilijanu Mbapeu i NBA zvezde su odjednom poludele za Saudijskom Arabijom! Naravno, više u šali nego u zbilji, ali reakcije Lebrona Džejmsa, Janisa Adetokumba, asova koji zarađuju ogroman novac, dovoljno govore koliko je… »
Porodica Mbape spremna da prihvati najveću ponudu ikada!

Porodica Mbape spremna da prihvati najveću ponudu ikada!

Sportske.net 25.07.2023
Kilijan Mbape i dalje nije odlučio šta će učiniti ako ga PSŽ zaista stavi na transfer listu i zapreti mu tribinama ako ostane, ali njegova porodica ne bi imala ništa protiv selidbe u - Saudijsku Arabiju! Đanluka Di Marcio tvrdi da je porodica Mbape… »
Janis: Ličim na Mbapea, Lebron: Trčao bih kao Forest Gamp

Janis: Ličim na Mbapea, Lebron: Trčao bih kao Forest Gamp

Sport klub 25.07.2023
Ponuda Al Hilala da kupi Kilijana Mbapea izazvala je veliki broj reakcije ne samo u fudbalskom svetu, nego i među vrhunskih sportistima širom planete. Pari Sen Žermenu je ponuđeno 300 miliona evra za otkup ugovora, dok bi Mbape navodno trebalo za… »

Vesti dana »