Повезане вести
Дара Бубамара била прави харамбаша: Направила сам девојци сачекушу и унаказила је, умела сам боље да се побијем од дечака
Вести онлине 25.07.2023
Дара Бубамара каже за себе да је током школских дана била веома несташна, те да се понашала као дечак. Како је навела, шамарала је дечаке и девојчице које јој нису биле симпатичне, те и да је вршњакињу премлатила кад јој је… »
Дара Бубамара открила: Била сам кочијаш, умела сам да се побијем боље од дечака
Вечерње новости 25.07.2023
ДАРА Бубамара је открила да је у школи била склона завођењу реда и дисциплине на старински начин, односно батинама. Фото: Новости Под њеном шаком су се нашли и дечаци и девојчице које није готивила, а једном приликом је чак… »
„Направила сам јој сачекушу и унаказила је“: Дара Бубамара открила како је пребила девојку – ни криву ни дужну
Нова 25.07.2023
У детињству је била веома немирна, а касније је због своје неумољиве енергије добила надимак Бубамара. Дара Бубамара недавно је признала да је у детињству умела да буде врло груба, те да се често тукла са дечацима и… »
Тукла се и шамарала! Дара признала све о прошлости: Направила сам јој сачекушу и унаказила је, сигурно памти батине!
Мондо 25.07.2023
Дара Бубамара признала је да је као мала била јако несташна, као и да је једну девојчицу пребила тако да верује да још памти батине. Дара Бубамара признала је да је као мала била јако несташна, као и да је једну девојчицу пребила… »
"Направила сам јој сачекушу и унаказила је": Дара Бубамара открила шок детаље из прошлости: "Нисам поносна на то"
Блиц 25.07.2023
Певачица Дара Бубамара изнела је шок детаље из прошлости, те признала да је у школи била немирна и да је имала обичај да се потуче са другарима, на шта данас није поносна. - Нисам поносна на то, али сећам се како сам, као мала… »
Вести дана »
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Сирски: Војска и даље у Покровску; Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум
РТВ пре 9 минутајош 3 повезане