Povezane vesti
„Od penzije vraćam njegove kladioničarske dugove“: Kockanje razara porodice u Crnoj Gori
Danas 25.07.2023
„Prestala sam da mu dajem novac za klađenje a onda je od rodbine uzimao. Krio je od mene sve dok nam na vrata nisu došli ljudi kojima je bio dužan skoro 10.000 eura. Dali su rok za vraćanje. Pozajmila sam na više strana, i sada vraćam od penzije i što… »
'Od penzije vraćam njegove kladioničarske dugove': Kockanje razara porodice u Crnoj Gori
Slobodna Evropa 25.07.2023
"Prestala sam da mu dajem novac za klađenje a onda je od rodbine uzimao. Krio je od mene sve dok nam na vrata nisu došli ljudi kojima je bio dužan skoro 10.000 eura. Dali su rok za vraćanje. Pozajmila sam na više strana, i sada vraćam od penzije i što… »
Vesti dana »
"Ovo se nije dogodilo poslednjih 112 godina!" Ivan Ristić najavio nesvakidašnji vremenski fenomen: Počinje na Krstovdan i trajaće punih 13 dana
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Ovo je neki novi Partizan: Karlik Džouns je glavni igrač, ali je primetna i jedna velika razlika
Mondo pre 2 minutajoš 38 povezanih
Evropa pred energetskim testom, struja sve traženija - da li je Elektromreža Srbije spremna za zimu
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Biznismen koji je stao Miloševiću na crtu Ko je bio Milan Panić, bivši premijer SRJ: Borio se protiv nacista sa Titovim gerilcima, bio šampion Jugoslavije u ovom sportu: U Ameriku došao sa dva kofera i 20 dolara
Blic pre 7 minutajoš 24 povezane
Srušio se avion u DR Kongu: Poginulo 14 putnika, među njima šef vojnog suda i glavni revizor oružanih snaga
Insajder pre 57 minutajoš 2 povezane