Povezane vesti
Direktor Kardiohirurgije u Nišu: Besmislena odluka Ministarstva zdravlja o donacijama
Medijska kutija 25.07.2023
Direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Nišu Dragan Milić smatra da je “Ministarstvo zdravlja donelo besmislenu odluku da zdravstvene ustanove ne mogu više da obezbede donacije bez dobijene saglasnosti tog… »
Milić: Besmislena odluka Ministarstva zdravlja o dobijanju saglasnosti za donacije
Jugmedia 25.07.2023
Direktor Klinike za kardiohorurgiju u Nišu Dragan Milić ocenio je kao „besmislenu“ odluku Ministarstva zdravlja da zdravstvene ustanove u Srbije ne mogu više obezbeđivati donacije bez prethodno dobijene saglasnosti tog ministarstva. „Mi smo… »
Vesti dana »
Posle blokade Brankovog mosta, građani i aktivisti se vratili na Stari savski most, prisutan i veliki broj policajaca (foto)
Blic pre 22 minutajoš 88 povezanih
Proglas pozvao građane Srbije da u petak zastanu na 15 minuta i odaju poštu poginulima u Novom Sadu
Beta pre 46 minutajoš 58 povezanih
Otkriveno ko je muškarac koji je 2 godine pozivao na džihad preko fejsa: Reč je o opasnom čoveku, osuđivan je za najteža krivična dela! Oglasilo se tužilaštvo
Kurir pre 16 minutajoš 49 povezanih
Cicvarić ispred Rektorata: Policajac mi uvrtao ruku dok me hapsio – nismo planirali nasilje
N1 Info pre 22 minutajoš 40 povezanih
Opšti haos u Kijevu: Zapadnjaci zatvaraju ambasade - čeka se udar!
Pravda pre 40 minutajoš 38 povezanih