Povezane vesti
Aldo Kalulu novi fudbaler Partizana
Dnevnik 25.07.2023
BEOGRAD: Reprezentativac Demokratske Republike Kongo Aldo Kalulu zvanično je novi fudbaler Partizana, objavio je klub na društvenim mrežama. Kalulu je prošlu sezonu proveo u francuskom Sošou, dok je sa "crno-belima" potpisao ugovor na tri godine. Do… »
Kalulu: Timski sam igrač, evropska takmičenja su velika motivacija
Sportski žurnal 25.07.2023
Nisam znao mnogo o srpskom fudbalu, imao sam neke prijatelje koji su ranije igrali u Beogradu, u Partizanu i Crvenoj zvezdi, znam za rivalstvo između klubova, ali ovde sam da učim o tome i da sve doživim svojim očima. Novi fudbaler Partizana Aldo… »
Ne može da dočeka "grobare": Kalulu, najnovije pojačanje FK Partizan: Gledao sam snimke, jedva čekam da ono osetim na…
Večernje novosti 25.07.2023
SEDMA "lasta" pristigla ovog leta u Humskoj je Aldo Kalulu! Partizan je objavio da je u klub stigla nova akvizicija, koja bi trebalo da podmaže točkove "parnog valjka" i pospeši napadačku produkciju. Francuski ofanzivac, koji je prošlu seoznu proveo… »
Partizan doveo novog sumu! Brat mu igra u Milanu, a o crno-belima je već sve naučio: Ko je Aldo Kalulu?
Mondo 25.07.2023
Partizan je potpisao trogodišnji ugovor sa Aldom Kaluluom. Partizan je potpisao trogodišnji ugovor sa Aldom Kaluluom. Partizan je doveo i sedmo pojačanje ovog leta pošto je posle golmana Aleksandra Jovanovića, levog beka Nikole Antića, defanzivnih… »
Kalulu sedmo pojačanje Partizana
Sport klub 25.07.2023
Krilni napadač – Aldo Kalulu (27), sedmo je pojačanje u redovima crno-belih za sezonu 2023/24. Kalulu je u sezoni 2021/22 nastupao za francuski Sošo, gde je odigrao 38 utakmica i postigao 6 golova uz 3 asistencije. Igrao je na sve tri pozicije u… »
U Humskoj presrećni - Stiglo SEDMO pojačanje, evo ko menja Rikarda!
Sportske.net 25.07.2023
Partizan je konačno doveo stranog napadača kojeg je tražio čitavo leto. U pitanju je Aldo Kalulu, napadač iz Konga, 27-godišnji fudbaler. On će biti sedmo pojačanje kluba, pošto su prethodno stigli Aleksandar Jovanović, Nikola Antić, Aleksandar… »
Vesti dana »

Rusija iskoristila plinovod da iznenadi ukrajinske snage u Kursku
Al Jazeera pre 15 minutajoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Beta pre 56 minutajoš 25 povezanih

Prekršajna prijava protiv muškarca koji je vređao članove SNS kod Bajlonijeve pijace
Euronews pre 20 minutajoš 21 povezana