Povezane vesti
Indonezija: Uhapšeni ilegalni trgovci organima
Insajder 25.07.2023
Indonežanska policija je danas saopštila da je uhapsila 12 osoba u sklopu istrage ilegalne trgovine ljudskim organima. U to su bili uključeni i policajci i službenici za imigraciju, sada optuženi da su pomogli trgovcima ljudima da pošalju 122… »
Indonežanska policija uhapsila prodavce bubrega
Novi magazin 25.07.2023
Indonežanska policija je danas saopštila da je uhapsila 12 osoba u sklopu istrage ilegalne trgovine ljudskim organima. U to su bili uključeni i policajci i službenici za imigraciju, sada optuženi da su pomogli trgovcima ljudima da pošalju 122 Indonežana… »
Policija u Indoneziji uhapsila trgovce ljudskim organima – prodavali bubrege
N1 Info 25.07.2023
Indonežanska policija je saopštila da je uhapsila 12 osoba u sklopu istrage ilegalne trgovine ljudskim organima. U to su bili uključeni i policajci i službenici za imigraciju, sada optuženi da su pomogli trgovcima ljudima da pošalju 122 Indonežana u… »
Vesti dana »
Sumnja se da je ovo uzrok požara u Novom Pazaru! Vatrena stihija bukti već osam sati u industrijskoj zoni: Jedan potez radnika bio koban!
Blic pre 12 minutajoš 47 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 32 minutajoš 24 povezane