Повезане вести

"Рекао је да ме воли и прекинуо везу" Певачица први пут о изненадној смрти супруга - открила детаље: Сломљена сам!

"Рекао је да ме воли и прекинуо везу" Певачица први пут о изненадној смрти супруга - открила детаље: Сломљена сам!

Мондо 25.07.2023
Певачица Наташа Маза се први пут огласила за медије и открила детаље смрти свог супруга. Певачица Наташа Маза се први пут огласила за медије и открила детаље смрти свог супруга. Супруг бивше ријалити учеснице и певачицеНаташе… »
„Очајна сам, планирали смо децу“: Прва изјава наше трансродне певачице за Нова.рс након трагичног губитка супруга

„Очајна сам, планирали смо децу“: Прва изјава наше трансродне певачице за Нова.рс након трагичног губитка супруга

Нова 25.07.2023
Наташа Маза за Нова.рс открива истину о смрти свог супруга. Муж певачице Наташе Мазе, Есад Максимовић, преминуо је 2. јула ове године, а сахрана је била 7. јула на Бежанијском гробљу. Пар је 12 година био у браку, а живели су у… »
Преминуо супруг наше певачице! Неутешна Наташа се огласила: Никада се неће завршити! Љубави моја, животићу мој...

Преминуо супруг наше певачице! Неутешна Наташа се огласила: Никада се неће завршити! Љубави моја, животићу мој...

Мондо 25.07.2023
Супруг бивше ријалити учеснице и певачице Наташе Мазе, Есад Максимовић (39), преминуо је 2. јула. Супруг бивше ријалити учеснице и певачице Наташе Мазе, Есад Максимовић (39), преминуо је 2. јула. Наташа Маза која је све забринула… »
Муж наше певачице трагично преминуо

Муж наше певачице трагично преминуо

Нова 25.07.2023
Певачица Наташа Маза потврдила је за Нова.рс да је доживела страшну трагедију - њен супруг је скочио са трећег спрата зграде. Супруг бивше ријалити учесници и трансродне певачице Наташе Мазе, Есад Максимовић (39), преминуо је 2… »

Вести дана »