Povezane vesti
"Rekao je da me voli i prekinuo vezu" Pevačica prvi put o iznenadnoj smrti supruga - otkrila detalje: Slomljena sam!
Mondo 25.07.2023
Pevačica Nataša Maza se prvi put oglasila za medije i otkrila detalje smrti svog supruga. Pevačica Nataša Maza se prvi put oglasila za medije i otkrila detalje smrti svog supruga. Suprug bivše rijaliti učesnice i pevačiceNataše Maze, Esad Maksimović… »
„Očajna sam, planirali smo decu“: Prva izjava naše transrodne pevačice za Nova.rs nakon tragičnog gubitka supruga
Nova 25.07.2023
Nataša Maza za Nova.rs otkriva istinu o smrti svog supruga. Muž pevačice Nataše Maze, Esad Maksimović, preminuo je 2. jula ove godine, a sahrana je bila 7. jula na Bežanijskom groblju. Par je 12 godina bio u braku, a živeli su u Beogradu. Pevačica je za… »
Preminuo suprug naše pevačice! Neutešna Nataša se oglasila: Nikada se neće završiti! Ljubavi moja, životiću moj...
Mondo 25.07.2023
Suprug bivše rijaliti učesnice i pevačice Nataše Maze, Esad Maksimović (39), preminuo je 2. jula. Suprug bivše rijaliti učesnice i pevačice Nataše Maze, Esad Maksimović (39), preminuo je 2. jula. Nataša Maza koja je sve zabrinula kada je rekla da su je… »
Muž naše pevačice tragično preminuo
Nova 25.07.2023
Pevačica Nataša Maza potvrdila je za Nova.rs da je doživela strašnu tragediju - njen suprug je skočio sa trećeg sprata zgrade. Suprug bivše rijaliti učesnici i transrodne pevačice Nataše Maze, Esad Maksimović (39), preminuo je 2. jula. Pevačica se… »
Vesti dana »

Kina pokazala vojnu moć - Xi Jinping uz Putina i Kim Jong Una na paradi u Pekingu
Bloomberg Adria pre 23 minutajoš 66 povezanih

Sunčano tokom većeg dela dana, a onda totalni obrt: Oglasio se RHMZ - stižu pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 27 minutajoš 22 povezane

Putin u Pekingu razgovarao sa Kimom, zahvalio mu na pomoći severnokorejskih vojnika Rusiji
Beta pre 28 minutajoš 20 povezanih

Nole ćerki ispunio želju, Tara je za 8. rođendan dobila prelep poklon
Story pre 33 minutajoš 106 povezanih