Повезане вести

Сузани је због удара грома „страдао“ фрижидер који је под гаранцијом: После одговора сервисера научила је лекцију коју сви…

Сузани је због удара грома „страдао“ фрижидер који је под гаранцијом: После одговора сервисера научила је лекцију коју сви…

Нова 25.07.2023
Јака и разорна суперћелијска олуја која је пре неколико дана погодила Србију, а по најавама метеоролога, поново је пред нашим вратима, оставила је за собом велику материјалну штету. Током невремена, грађанима су углавном страдали… »
„Мислила сам да нећу преживети, по целом телу имам модрице и копче на глави“: Најежићете се од Иванине исповести, град ју је…

„Мислила сам да нећу преживети, по целом телу имам модрице и копче на глави“: Најежићете се од Иванине исповести, град ју је…

Нова 25.07.2023
Јака и разорна суперћелијска олуја која је пре неколико дана, у више наврата, погодила Србију, оставила је потпуни хаос за собом. Скоро сви градови осетили су последице овог невремена, а Краљево је, можда, претрпело највећу… »
Да ли важи гаранција за уређаје који се покваре због грома? Стручњаци поручују: Дејство више силе - Ово је веома важно

Да ли важи гаранција за уређаје који се покваре због грома? Стручњаци поручују: Дејство више силе - Ово је веома важно

Мондо 25.07.2023
Бројни уређаји су се покварили током невремена па се поставља питање да ли могу да се рекламирају. Бројни уређаји су се покварили током невремена па се поставља питање да ли могу да се рекламирају. Током невремена које је… »

Вести дана »