Povezane vesti
Feđa Štukan: Nezvanično sam saznao da mi je zabranjen ulaz u Srbiju na 12 meseci
N1 Info 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da… »
Feđa Štukan saznao da mu je zabranjen ulazak u Srbiju: „To je zbog podrške protestima i kritike Vučića“
Nova 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Ceca u ponoć stigla u Hram: Na božićnu liturgiju došla skroz kamuflirana sa osobom koja joj je jako važna
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 36 minutajoš 2 povezane