Povezane vesti
Feđa Štukan: Nezvanično sam saznao da mi je zabranjen ulaz u Srbiju na 12 meseci
N1 Info 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da je… »
Feđa Štukan saznao da mu je zabranjen ulazak u Srbiju: „To je zbog podrške protestima i kritike Vučića“
Nova 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da je… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, najavljena okupljanja u znak podrške studentima (foto)
Blic pre 41 minutajoš 31 povezana

Studenti objavili navodnu Vajber prepisku u grupi SNS Subotica: Večeras - "nikakva stranačka konotacija"
N1 Info pre 31 minutajoš 39 povezanih

Drama u Novom Sadu! Ukrao lap-top i pretukao vlasnika kuće u koju je provalio pa uhapšen
Dnevnik pre 16 minutajoš 35 povezanih

Orban odbio Trampov zahtev: Potvrdio da nije promenio stav po pitanju prijema Ukrajine u EU
Telegraf pre 6 minutajoš 65 povezanih