Povezane vesti
Feđa Štukan: Nezvanično sam saznao da mi je zabranjen ulaz u Srbiju na 12 meseci
N1 Info 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da je… »
Feđa Štukan saznao da mu je zabranjen ulazak u Srbiju: „To je zbog podrške protestima i kritike Vučića“
Nova 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da je… »
Vesti dana »
Amerika za prva 4 dana rata izgubila vojnu opremu vrednu nepune 2 milijarde dolara
Telegraf pre 29 minutajoš 33 povezane
Nastavljene totalne blokade četiri puta, ostale obustavljene dok traju pregovori sa Vladom
Serbian News Media pre 8 satijoš 12 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Novi talas napada IDF-a na Hezbolah u Bejrutu; IRGC: Imamo potpunu kontrolu nad Ormuskim moreuzom
RTV pre 1 satjoš 169 povezanih
Stanković se zahvalio Lalatoviću! Radi dobar posao, gde god je bio doneo je energiju, motivaciju i znanje
Dnevnik pre 4 minutajoš 54 povezane