Povezane vesti
Feđa Štukan: Nezvanično sam saznao da mi je zabranjen ulaz u Srbiju na 12 meseci
N1 Info 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da je… »
Feđa Štukan saznao da mu je zabranjen ulazak u Srbiju: „To je zbog podrške protestima i kritike Vučića“
Nova 25.07.2023
Kad bih imao neki "debeo razlog" za dolazak u Beograd, verovatno bih se zaputio iz Bosne, ali ako je zaista izdata poternica na moje ime, onda reskiram da provedem neko vreme u zatvoru. Ne treba mi to, kaže za Nova.rs glumac Feđa Štukan, i otkriva da je… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: Policija sprovodi istragu, dekan pozvan na saslušanje UKP ušao u zgradu fakulteta Profesor Filozofskog Aleksandar Baucal: Utvrditi istinu o smrti devojke
Danas pre 1 satjoš 88 povezanih
Preko 20 centimetara snega trenutno na Goliji: Zimske slike sa srpske planine, zabrana saobraćaja za teretnjake (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 55 minutajoš 28 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Amerika ispalila 850 Tomahavka na Iran; IDF udara po Bejrutu; Izrael izveo novi napad na Teheran
Večernje novosti pre 5 minutajoš 108 povezanih