Povezane vesti
Aleksandar Vučić: Za mene je reč roditelja svetinja
Dnevnik 26.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara nakon održavanja vojne vežbe na Pasuljanskim livadama. Predsednik je odgovorio i na pitanje o Mariniki Tepić i tvrdnjama njenih saboraca da vlast sprečava rad Anketnog odbora u Skupštini… »
Zbog bola roditelja stopiran Anketni odbor, a tabloidi se ne zaustavljaju…
N1 Info 26.07.2023
Urednik lista "Nova" Ranko Pivljanin ocenio je da je vlast izašla u susret zahtevima advokata roditelja žrtava u OŠ "Vladislav Ribnikar" da se stopira rad Anketnog odbora, oformljenog da se utvrde činjenice i okolnosti koje su dovele do dva masakra u… »
Vučić o Anketnom odboru: Nisam se mešao u to, za mene je reč roditelja najvažnija
Pravda 26.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da se nije mešao u temu Anketnog odbora za utvrđivanje okolnosti o dva masovna ubistva s početka maja i dodao je da je za njega najvažnija reč roditelja ubijene dece iz osnovne škole „Vladislav Ribnikar“… »
Vučić o Anketnom odboru: Nisam se mešao u to, za mene je reč roditelja najvažnija
Danas 25.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nije mešao u temu Anketnog odbora za utvrđivanje okolnosti o dva masovna ubistva s početka maja i dodao je da je za njega najvažnija reč roditelja ubijene dece iz osnovne škole „Vladislav… »
Vesti dana »

"Ovo je katastrofa": Žestoke osude Netanjahuovog plana da se okupira grad Gaza: "To će dovesti do krvorpolića"
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 11 minutajoš 32 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 55 minutajoš 13 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 14 povezanih