Повезане вести
Александар Вучић: За мене је реч родитеља светиња
Дневник 26.07.2023
Председник Србије Александар Вучић одговарао је на питања новинара након одржавања војне вежбе на Пасуљанским ливадама. Председник је одговорио и на питање о Мариники Тепић и тврдњама њених сабораца да власт спречава рад… »
Због бола родитеља стопиран Анкетни одбор, а таблоиди се не заустављају…
Н1 Инфо 26.07.2023
Уредник листа "Нова" Ранко Пивљанин оценио је да је власт изашла у сусрет захтевима адвоката родитеља жртава у ОШ "Владислав Рибникар" да се стопира рад Анкетног одбора, оформљеног да се утврде чињенице и околности које су… »
Вучић о Анкетном одбору: Нисам се мешао у то, за мене је реч родитеља најважнија
Правда 26.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је јуче да се није мешао у тему Анкетног одбора за утврђивање околности о два масовна убиства с почетка маја и додао је да је за њега најважнија реч родитеља убијене деце из основне… »
Вучић о Анкетном одбору: Нисам се мешао у то, за мене је реч родитеља најважнија
Данас 25.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се није мешао у тему Анкетног одбора за утврђивање околности о два масовна убиства с почетка маја и додао је да је за њега најважнија реч родитеља убијене деце из основне… »
Вести дана »
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
НБС предузела мере како не би дошло до несташице евра, спрема и казне
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 29 повезаних