Povezane vesti
Šefovi CIA i MI6: Izboriti se sa Rusijom, ali glavna meta i pretnja Zapadu je Kina
Insajder 26.07.2023
Šef CIA Vilijam Berns i čelnik britanske obaveštajne službe Ričard Mur su izašli iz uobičajene tajnosti delovanja svojih službi jasno želeći da stave do znanja da je za vrednosti i interese liberalne demokratije Zapada sada, u promenjenom svetu, od… »
Šefovi CIA i MI6: Rat s Rusijom, ali glavna meta i pretnja Zapadu je Kina
Novi magazin 26.07.2023
Šef CIA Vilijam Berns i čelnik britanske obaveštajne službe Ričard Mur su izašli iz uobičajene tajnosti delovanja svojih službi jasno želeći da stave do znanja da je za vrednosti i interese liberalne demokratije Zapada sada, u promenjenom svetu, od… »
Šefovi CIA i MI6: Rat s Rusijom, ali glavna meta i pretnja Zapadu Kina
N1 Info 26.07.2023
Vesti dana »

FOTO Požar prvo zahvatio travu i nisko rastinje, pa se proširio na objekat od 200 kvadrata: Oglasio se MUP o vatrenoj stihiji kod Novog Sada
Nova pre 10 minutajoš 28 povezanih

Profesorka Filozofskog u Novom Sadu: „Pokušala sam da uđem na radno mesto, ali dekan je blokirao fakultet“
Nedeljnik pre 2 satajoš 47 povezanih

Oglasio se RHMZ, spremite se! U četvrtak i petak temperatura i do 39 stepeni
Telegraf pre 50 minutajoš 26 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

Najmanje plate u uslužnim delatnostima: Ko ima platu veću od 200.000 dinara?
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane