Povezane vesti
Šefovi CIA i MI6: Izboriti se sa Rusijom, ali glavna meta i pretnja Zapadu je Kina
Insajder 26.07.2023
Šef CIA Vilijam Berns i čelnik britanske obaveštajne službe Ričard Mur su izašli iz uobičajene tajnosti delovanja svojih službi jasno želeći da stave do znanja da je za vrednosti i interese liberalne demokratije Zapada sada, u promenjenom svetu, od… »
Šefovi CIA i MI6: Rat s Rusijom, ali glavna meta i pretnja Zapadu je Kina
Novi magazin 26.07.2023
Šef CIA Vilijam Berns i čelnik britanske obaveštajne službe Ričard Mur su izašli iz uobičajene tajnosti delovanja svojih službi jasno želeći da stave do znanja da je za vrednosti i interese liberalne demokratije Zapada sada, u promenjenom svetu, od… »
Šefovi CIA i MI6: Rat s Rusijom, ali glavna meta i pretnja Zapadu Kina
N1 Info 26.07.2023
Vesti dana »
Pravosuđe ponovo na meti vlasti, Đukanović traži da VSS "sankcioniše sudije koje podržavaju studente"
N1 Info pre 38 minutajoš 23 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 3 satajoš 51 povezana