Повезане вести

"Такве као ти Не умиру": Огласио се бивши муж Јоване Јеремић након смрти мајке, Воја никад емотивнији: "Створила си од мене…

"Такве као ти Не умиру": Огласио се бивши муж Јоване Јеремић након смрти мајке, Воја никад емотивнији: "Створила си од мене…

Блиц 26.07.2023
Зорица Милошевић, бивша свекрва водитељке Јоване Јеремић умрла у 71. години, а сада се на друштвеним мрежама емотивном поруком огласио и Зорицин син Војислав Милошевић. Војислав је на Инстаграму поделио фотографију са мајком, а… »
Умрла СВЕКРВА Јоване Јеремић: Водитељка се опростила у сузама: "Обично свекрве и снајке не иду заједно, а ја сам тебе волела"…

Умрла СВЕКРВА Јоване Јеремић: Водитељка се опростила у сузама: "Обично свекрве и снајке не иду заједно, а ја сам тебе волела"…

Блиц 26.07.2023
Водитељки Јовани Јеремић умрла је свекрва, мајка њеног бившег супруга Војисалава Милошевића, са којим има ћерку Леу. Јована је неретко истицала да јој је свекрва Зорица била велика подршка и након развода, те се сад опростила… »
Преминула Свекрва Јоване Јеремић: Водитељка објавила заједничку слику и потресну поруку - Хвала ти што си била уз мене

Преминула Свекрва Јоване Јеремић: Водитељка објавила заједничку слику и потресну поруку - Хвала ти што си била уз мене

Мондо 26.07.2023
Водитељка Јована Јеремић се огласила након што је њена свекрва преминула. Водитељка Јована Јеремић се огласила након што је њена свекрва преминула Свекрва водитељке јутарњег програма ТВ Пинк Јоване Јеремић, Зорица… »

Вести дана »