Povezane vesti
Tri osobe poginule na pružnim prelazima
Politika 26.07.2023
U dve odvojene saobraćajne nesreće na pružnim prelazima u našoj zemlji, za manje od 12 sati, poginule su tri osobe. Lokomotiva bez vagona preksinoć je oko 22.30 časova udarila u desnu bočnu stranu automobila „pežo 308”, i tom prilikom dvoje… »
Otac mu kupio "pežoa" za punoletstvo Poginuli tinejdžeri bili nerazdvojni, zajedno otišli i u smrt
Dnevnik 26.07.2023
Vuk G. (18) i A. B. (15) koji su poginuli pre dve noći na pružnom prelazu kod Vrčina kada je voz udario u "pežo" u kojem je bila i M. Đ. (17) lakše povređena, prema rečima komšija, bili su nerazdvojni, svo troje su se družili, a auto mu je… »
"Nestao je deo mene, ne znam kako ću bez nje": Majka devojčice koja je stradala u Vrčinu očajna: "Na poslednji put ćemo u…
Blic 26.07.2023
Anđela B. (15), devojčica koja je u noći između ponedeljka i utorka, zajedno sa svojim drugom Vukom G. (18) poginula u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na pružnom prelazu u beogradskom naselju Vrčin, kad je na njihov automobil naletela… »
Potresne reči majke Vuka (18), koji je stradao sa drugaricom (15) na pružnom prelazu u Vrčinu
Nova 26.07.2023
"Sine moj, dušo moja dobra. Lule moj, živu si majku sahranio", reči su koje kidaju dušu, a napisala ih je majka Vuka G. (18), koji je stradao zajedno sa drugaricom Anđelom (15), kada je na njihov automobil naletela lokomotiva u Vrčinu. Ceo Vrčin je… »
"Lule moj, živu si majku sahranio": Reči majke koja je ostala bez sina kidaju dušu: Vuk dobio auto za 18. rođendan, pa u…
Blic 26.07.2023
- Sine moj, dušo moja dobra. Lule moj, živu si majku sahranio - reči su koje kidaju dušu, a napisala ih je majka Vuka G. (18), koji je stradao zajedno sa drugaricom Anđelom (15), kada je na njihov automobil naletela lokomotiva u Vrčinu. Ceo Vrčin… »
Povređena devojčica danas ide kući: Bila u kolima sa nastradalim Vukom i Anđelom kada je na njih naleteo voz
Blic 26.07.2023
M.Đ. (17) koja se nalazila u automobilu kada su teškoj nesreći nastradali Vuk G. (18) i Anđela Babić (15) kada je na njih naletela lokomotiva u Vrčinu, danas će biti otpuštena na kućno lečenje, saznaje "Blic". Kako je "Blic" već pisao, M.Đ… »
"Pravili su proslavu, SAD spremaju sahranu": Meštani Vrčina skrhani posle tragične smrti tinejdžera: "Vuk je dobio auto od…
Blic 25.07.2023
Vuk G. (18) koji je stradao zajedno sa Anđelom Babić (15), a povređena je i njihova drugarica M.Đ. (17) u teškoj nesreći kada je na njih naletela lokomotiva u Vrčinu, automobil koji je vozio je dobio od svog oca kao poklon za 18. rođendan. Vrčin… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 4 satijoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih
Prštalo poslednjih pola sata, Portugalija u četvrtfinalu Lige nacija, Hrvatska poražena od Škotske (video)
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 33 povezane
FSS uputio apel navijačima uoči meča sa Švajcarskom: Pokažite svetu pravo lice Srbije
Politika pre 37 minutajoš 31 povezana